reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Oczywiście, jeśli nie został otwarty ani w jakikolwiek sposób naruszony. Data ważności na pewno jest odległa.Ovirtelle nie wykorzystany w cyklu czy ktoś przechowywal miesiąc zastrzyk w lodówce i wykorzystał go przy kolejnym cyklu?
Nie był otwierany w ogóle.Oczywiście, jeśli nie został otwarty ani w jakikolwiek sposób naruszony. Data ważności na pewno jest odległa.
Madame JS
To dlaczego miałabyś go nie wykorzystać? On raczej nie wie, na który cykl był przepisany! ;-)Nie był otwierany w ogóle.
Bardziej chodzi mi o to czy nie zepsuty haha bo na Google jakoś dziwnie piszeTo dlaczego miałabyś go nie wykorzystać? On raczej nie wie, na który cykl był przepisany! ;-)
Bardziej chodzi mi o to czy nie zepsuty haha bo na Google jakoś dziwnie pisze
To dlaczego miałabyś go nie wykorzystać? On raczej nie wie, na który cykl był przepisany! ;-)
Załączniki
Madame JS
A, rozumiem!
Jeżeli od przyniesienia leku przechowywałaś go w lodówce, wszystko jest w porządku.
Jeśli zdecydowałaś się na przechowywanie go w temperaturze pokojowej, to wtedy nie można już go ponownie wkładać do lodówki dla przedłużenia działania.
Jeżeli od przyniesienia leku przechowywałaś go w lodówce, wszystko jest w porządku.
Jeśli zdecydowałaś się na przechowywanie go w temperaturze pokojowej, to wtedy nie można już go ponownie wkładać do lodówki dla przedłużenia działania.
Gdy kupiłam w aptece zawiózłam do domu do lodówki w specjalnym opakowaniu od pani z apteki. Potem wzięłam do doktora ale nie został użyty więc zawiózłam znów do domu i odrazu do lodówkiA, rozumiem!
reklama
Super dziękuję Ci za infoA, rozumiem!
reklama