reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ovarin a owulacja

A jaka dawkę bralas? Miałaś wtedy monitoring?
Szczerze to brałam bez konsultacji z lekarzem. Mieszkałam w Irlandii, po ciąży pozamacicznej byłam i pół roku próby i nic. Naczytałam się, wystraszona byłam że dzieci nie będę mogła mieć to zaryzykowałam i brałam na własną rękę. Nie pamiętam dawki 😉

reklama
Szczerze to brałam bez konsultacji z lekarzem. Mieszkałam w Irlandii, po ciąży pozamacicznej byłam i pół roku próby i nic. Naczytałam się, wystraszona byłam że dzieci nie będę mogła mieć to zaryzykowałam i brałam na własną rękę. Nie pamiętam dawki [emoji6]
Ja też chciałam brać na własną rękę ale jakoś zawsze coś mi mówiło żeby nie brać tego i tak leżą w szafce.

Ooo siemka znów trafiłam na to forum. 😉 I co koleżanko jak branie ovarinu ? Ja dziś dostałam go od gina i minimum trzy miesiące codziennie po dwie tabletki. A Ty jak suplementujesz?

Nie pomaga, nie skuteczny, nie reguluje nawet miesiączki a gdzie mowa o ciąży 😁 dużo kosztuje, ginekolog mówił że to proszek na bazie niczego. A co to ovarin słyszałam dużo pozytywnych opinii
moim dwóm koleżankom pomógl miosytogyn :) zaszły w ciąże po długich staraniach

reklama
Do góry