reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
a mój tak sie ślini, że Ania nazwał go śliniak ( a śliniaczek już po pół godzinie jest mokry u trzeba go zmieniać ) i wogóle jak go ma wziąść na ręce to robi taką minę jak by się miała zaraz porzygać

Moja tez sie okrutnie slini ale to juz od dawna...wrecz jakby sie jej wylewalo z buzi tak to wyglada....a jak ja wezme na rece to ciagle sie przyzsiewa do mojego ramienia.....

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: hehe dobra siostra :) Ja pamietam jak musialm nosiś brudne pieluchy moje siostry (tetrowe) do łazienki - podejrzewam ze pewnie robiłam podobną minę

reklama
moja też się ślini i oblizuje wszystko co ma pod "pyszczkiem" - koszulkę taty, ramię mamy, pieluszke, nawet swoją właśną bluzeczkę jak się zagnie i podejdzie pod język ;)

Do góry