reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Gratuluje nowych osiagniec gunia :)

Moja tez oglada tv :) i kiedys juz jej tez baje czytalam jak sobie lezala w lozeczku, a ja siedzialam obok. Wysluchala calego "Tomcia palucha" i pol "Kopciuszka". W szoku bylam :)

my też zaczeliśmy czyta Mirkowi. Jak byliśmy w Polanicy to Roman kupił super książkę z obrazkami i czytamy Mirkowi i pokazujemy mu obrazki. Jest wręcz zachwycony. :D :D :D :D

Natalka rowniez lubi ogadac tv,ciekawi ja jak obrazy sie zmieniaja a na Simsonow patrzy z podziwem,co tam tak kolorowo,hi,hi,hi

Gratuluje postepow Gunia,ciekawe to,ze juz maluszki lubia sluchac jak sie im czyta ;D

moj tez lubi tv i jeszcze siedziec z mama przy komputerze ;D
z tym czytaniem to tez zaczne

a i moj maly tez sie umie zajac juz soba troche na matce albo w lozeczku tez polezy

Mnie w czytaniu książek Ani wyręcza Karolina :) Akurat jest na etapie zapamiętywania bajek i potrafi prawie słowo w słowo całą bajkę "przeczytać", także otwiera książkę i czyta Ani ;D

a ja w Tesco trafilam na taka ksiazeczke - przytulanke :) nie moglam sie jej oprzec :)

ksiazeczka1yy9.jpg

ksiazeczka2cw0.jpg

reklama
Do góry