reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
Też tak myślę!! Czasem aż tak myślę, że mnie w dołku ściska! Ale najbardziej będzie mnie ściskać gdy będę pewna że moje szczęście jest pod moim serduchem !! ::)

Małgosiaa , dzięki za wsparcie!!! ja juz w tym miesiącu starania zakończyłam, chyba ze jakas "gratisowa" owulacja mi wyskoczy ;D ;D ;D
ale jeszcze sierpień jest w perspektywie, wiec nie trace nadzieji

Elżbietko mam pytanie. Czy jak poproszę położną to da mi posłuchać serduszka? Chciałabym żeby moj mąż też usłyszał...

Izabelka , kochanie, obawiam sie ze jeszcze za wczesnie na wysłuchanie tętna słuchawką czy nawet tym urzadzeniem to tego...
w usg to można. 12 tyg to jeszcze macica ledwo wystaje poza spojenie łonowe, wiec nie da rady znaleźć. chyb aże technika mnie wyprzedziła, co jest możliwe ;) ;D
ale jak juz bedzie możliwe to nie powinno byc problemy z posłuchaniem serducha przez ciebie i męża.

reklama
Ależ to niesamowicie brzmi... Wspaniałe uczucie - pierwszy raz usłyszec bicie sreduszka... Wzruszyłam się...
Izabelko wielki buziaczek dla Ciebie i Twojego Maleństwa :-*

Do góry