reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
m.a.l.i.n.k.a nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo .... dobrze ze teraz poszlas i ze w takim czasie to wyleczysz .... gorzej by bylo gdyby bylo za pozno i leczenie trawalo by conajmniej pol roku , i az strach pomyslec w jakiej postaci .... mnie powiedzial okulista ze mam mozliwosc odziedziczenia jaskry .... naszczescie jak narazie nie ma zadnych zmian, jedynie takie ktore sa nie grozne .... tak czy siak slonko trzymaj sie i regularnie stosuj krople a zobaczysz ze sama nie zauwazysz kiedy te dwa miesiace mina buziaki :-*
Moniqa
No i ja sie dolacze do ochoczych czerwcoweczek , aczkolwiek moja sprawa majowa jeszcze nie rozwiazana .... mialam jutro testowac, ale postanowilam ze zrobie to w weekend , chyba ze do tego czasu zawita u mnie @ .... tak wiec ...witam wszystkie panie w czerwcu i starania czas zaczac i trzymam kciuki oby sie kazdej udalo
LANA dziekuje Ci przestrasznie i rozniez modle sie zebys sie doczekala malego szkraba
Majeczka trzymam kciukasy zebys dowiedziala sie ze ta podwyzszona temperaturka to wszystko za sprawa fasoleczki
LANA dziekuje Ci przestrasznie i rozniez modle sie zebys sie doczekala malego szkraba
Majeczka trzymam kciukasy zebys dowiedziala sie ze ta podwyzszona temperaturka to wszystko za sprawa fasoleczki
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Ja również dołączam do czerwcóweczek.
Niestety @ mnie zalała.
Ale w czercu napewno się uda wierzę w to !!
Niestety @ mnie zalała.
Ale w czercu napewno się uda wierzę w to !!
Elżbietka
mother of two sons&angel
DreamsAboutBaby , tak mi przykro...
Ale w czercu napewno nam sie uda!!wierze w to całym sercem!!
MoniQa , nie zadreczaj sie tylko testuj!! i nie wypatruj @ bo sie jeszcze pokaże!!!szybciutko oznajmiaj dobra nowinę!!
w czerwcu fasolkujemy ochoczo
Ale w czercu napewno nam sie uda!!wierze w to całym sercem!!
MoniQa , nie zadreczaj sie tylko testuj!! i nie wypatruj @ bo sie jeszcze pokaże!!!szybciutko oznajmiaj dobra nowinę!!
w czerwcu fasolkujemy ochoczo
Elżbietka
mother of two sons&angel
LANA dzikuje ci za pamięc i modlitwe!! wierze ze zadziala, jestem pewna!!!
Moniqa
Elżbietko wiesz mam tak samo jak ty mialas , wole chyba zobaczyc "pierwsze kropki" @ niz jedna kreseczke na tescie.... a w sobote bedzie to juz 34dc a i wolne to bedzie mi jakos inaczej ....przynajmniej nie bede musiala isc do pracy w razie zalamania aczkolwiek nie przewiduje takowego , ale kto wie co sie moze przytrafic .... ale jak tylko sie czegos bardziej "konkretnego" dowiem zaraz zamieszcze to na forum
Elżbietka
mother of two sons&angel
czekamy z niecierliwościa!!!
ja niestety czekalam i sie doczekalm wsreciuchy , ale u ciebie pewnie nie przyjdzoe ;D
bedziemy wszystkie happy!!!
ja niestety czekalam i sie doczekalm wsreciuchy , ale u ciebie pewnie nie przyjdzoe ;D
bedziemy wszystkie happy!!!
reklama
Moniqa
przyjdzie czy tez nie ... nie zamierzam zaprzestac i wkoncu predzej czy pozniej oswiadcze Wam ze nosze fasoleczke pod serduszkiem .... oczywiscie tego samego oczekuje z Waszej strony 8) ...wiec dziewczeta nie obijac sie tylko "przytulac sie czerwcowo" z mezami i "sypac" Nam tu nowinami
Podziel się: