reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Rybko jak milo widziec cie w tym watku :) czasem odwiedzam was wiec troszke wiedzialam ze u ciebie wszystko dobrze!!! :):)

Trzymaj sie cieplutko i uwazaj na siebie!! caluski!

reklama
Oj dziewczynki mam to samo - nie chciało się wrcać po urlopie do pracy a teraz od października jeszcze studia :p Dobrze, że to już ostatni roczek. Najlepsze, że do końca września muszę poprawić 1 rodział pracy mgr i dopisać troche do 2 - a nie chce mi się wogóle - robię wszystko byle nie usiąść do tego ;D ;D ;D

No Rybko, witaj w starym wątku :)
Jeszcze praktycznie drugie tyle i dzidzia będzie już z Tobą. Życzę cie bezproblemowego rozwiązania i zdrowiutkiego maleństwa. Jejku jak ten czas leci. Zaglądaj do nas kochana :) (Ty mnie jeszcze pamiętasz chyba jako Agnezzz ;) )

Rusalko!!! Ale sie ucieszylam jak to napisalas!!!!!oj tak sie ciesze!!!Oby to byla fasolka!! BO tak jak wczesniej mowilysmy @ popamieta!!! Trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki!! Pamietaj!! ciagle mysle i wierze ze dolaczysz do mam majowych!!! :):):):)

Witam wszystkie słoneczne sierpniówki. Jak nastroje po weekendzie. U mnie depresja zrobiłam test i wyszła I. Ale czekam jeszcze do @ i mam nadzieję że nie przyjdzie

Mazurek!!Glowa do gory!!! :) przeciez @ jeszcze niema!!!
a ja zauwazam ze dzien za dniem jest gorzej! zas dzis jakies zabarwienie zobaczylam rozowo pomaranczowe ale wiem ze jest oki i to bylo prawie niewidoczne!
No a mdlosic nie mecza mnie juz tylko rano ale caly dzien :(:(

wiem dlatego i ty sie nie przejmuj!!! :) zobaczysz ze bedzie dobrze !!!dzidzia napewno bedzie!!!

a ja sie zrobilam taka placzliwa i smutaskowa ze szok...nic tylko plakusiac albo sie zloscic :(

reklama
Rusałko na pewno nie przyjdzie
Mazurek może troszkę za wcześnie ten test? Przecież jeszcze 5 dni cyklu
Lilith - na pewno wszystko będzie dobrze

Do góry