reklama
LANA
Fanka BB :)
Przychylam sie do wypowiedzi nadiaw-ja również przestałam się tym przejmować i przytulamy sie z mężusiem cały miesiąc a nie tylko gdy jest owulacja-bo z nią naprawde różnie bywa-ale oczywiście gdy jest to trzeba ten moment również wykorzystać-hi hi ;D
m.a.l.i.n.k.a
dziewczynki trzymam za wszystkie kciuki
magdalenkakol
Fan(ka)
Tak czytalam o tym prasowaniu i widze ze nie jestem wyjatkiem. Nie cierpie prasowac. Moge zmywac , gotowa, nawet recznie prac tylko nie prasowac. Niestety moj maz do prasowania ma 2lewe rece i nie wyrecza. I tak niedlugo bede musiala stanac przy desce.
Elżbietka
mother of two sons&angel
no a ja dzisiaj chcąc czy nie , przygotowuje romantyczna kolacje dla kochanego męzusia i dla mnie a później kto wie co sie wydarzy... :laugh:
Elżbietka
mother of two sons&angel
fakt, odizolowanie sie od bb troszke pomaga nie myślec o dzidzi. chociaz jak byłam na majorce, to czesto o was myslalam i tesknilam. ale sie wyluzowalam . termometru nie wzięlam na majorke i od tego czasu jiz nei mierze temp, i jets mi bez tego o niebo lepiej. i nawet nei licze kiedy dni płodne,kiedy @ ma byc...
i tak jest dobrze...
i tak jest dobrze...
m.a.l.i.n.k.a
ELZBIETKO i bardzo dobrze moze ty wiesz czy gin mzoe przepisac cos na bolace miesiaczki??? bo moja siostra sie strasznie skazry
m.a.l.i.n.k.a
mmm zapowiada sie milo
reklama
Podziel się: