reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Axxa dokladnie!!nawet na ploteczki jak sie czujemy itd!!A co do Rybki to faktycznie zauwazylam ze tam siedzi i o nas juz zapomina...smutno sie robi:(

Tez mam nadzieje ze jeszcze sie pojawi!!Fluidkow nigdy dosyc!!A ploteczki i to z kobietkami takimi jak my tez niezabraknie! ;D

Hej!!!

Właśnie się z Wami żegnam ale tylko na 2 tygodnie ;D jak tylko wrócę dam Wam znać co i jak. Sama jestem taka nie pewna że hej!!! A moj mężullo mówi że jeszcze poczekamy z tym testowaniem :p :-[. więc jeszcze poczekam ale uwierzcie mi to jest trudnr ;) :-[
Jadę dziś odpoczywać nad morze - pogoda trochę kijowa ale....- opuszczam Śląsk ale tylko na chwilę :laugh: :laugh: :laugh:. PA
Trzymajcie się mocno jak wrócę chcę tu widzieć pełne radości poczęcia słowa od WAS Dziewuszki . :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Maxin78 niestety kluby w katowicach schodzą na psy.
wszędzie coraz więcej małolatów, ide na dyskotekę a tam szesnastki szok!! dlatego
też powiem Ci że przestałam chodzić po klubach, mam tylko jeden taki w którym raz na tydzień staramy
się spotkać z przyjaciółmi.

Lilith zazdroszczę Ci troszkę że mieszkasz tak blisko gór, kocham góry najczęściej ( tak na parę godzin)
to jadziemy z moim kochanym na salmopol na kawke bo tam piękne widoki a później
do Wisły na obiad. ;D ;D ;D
mogę patrzeć na góry godzinami

Madziujka MIŁYCH WAKACJI!! :) Słońca i odpoczynku życzę :)

Mój mąż jest spod Krakowa ;D Jak tylko wpadamy do teściowej to zawsze ruszamy zwiedzać i patrzeć na góry. Ale ja chyba wole tą dużą wode zwaną morzem ;D Ale góry tez lubię ;D

reklama
a ja sie dowiedziałam żę teściowa jednak zostanie u nas w domku dłużej.. więc będziemy mieli mniej komfortowe warunki do zasiewania.. :p no cóż może jej obecność nie wpłynie negatywnie na nasze próby.. uff. już mnie zmęczyła ta moja "mamusia"..

Do góry