reklama
W sumie ja uzywam tylko Fridy ale skoro porownywalas i nie ma zadanej roznicy... Filozofia dzialania tego mechanizmu nie jest wyszukana wiec mysle ze ten sopelek bedzie dzialal. Popatrz dobrze jaki ma otwor ten sopelek i jak jest zakonczony aby nie pograznial noska.
Dzięki dziewczyny za informacje Miałam z oczyszczaniem nosiaczka córki niezły problem Jutro lecę kupić małej Fridę Zobaczymy jak to pójdzie Na pewno napiszę co i jak
Pozdrawiamy
Marta z Oliwcią
Pozdrawiamy
Marta z Oliwcią
Witajcie
Jakiś czas temu sama pisałam wam o sopelku ale niestety - moja frida uległa uszkodzeniu i z myślą o tańszym zakupiłam ten sopelek - niestety jest różnica w użytkowaniu i to znaczna jest zbyt mocno zaostrzony koniuszek i za głęboko wchodzi w dziureczkę noska powodując podrażnienie śluzówki, poza tym nie wyciąga tak skutecznie jak fridk, a fridka ładnie okrywała dziureczkę i była wydajniejsza więc kupiłam drugą a sopelek do śmieci.
Jakiś czas temu sama pisałam wam o sopelku ale niestety - moja frida uległa uszkodzeniu i z myślą o tańszym zakupiłam ten sopelek - niestety jest różnica w użytkowaniu i to znaczna jest zbyt mocno zaostrzony koniuszek i za głęboko wchodzi w dziureczkę noska powodując podrażnienie śluzówki, poza tym nie wyciąga tak skutecznie jak fridk, a fridka ładnie okrywała dziureczkę i była wydajniejsza więc kupiłam drugą a sopelek do śmieci.
reklama
najlepsze co może być do oczyszczania małego noska.aspirator jest łatwy w uzyciu i bezpieczny dla dziecka.cena ok 30 zł ale warto.gorąco polecam.
SkandProjekt - dystrybutor przyrz
SkandProjekt - dystrybutor przyrz
Podziel się: