reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

opróżnianie małych nosków - FRIDA

Frida- rewelacja super :) Gruszką nie da się tak dobrze czyścić i delikatnie. Używamy od samego początku.

Popieram!

reklama
Mam pytanie do mam, które używały Fridy i Sopelka, czy Sopelek jest równie dobry jak Frida? Nie mam doświadczenia, a Sopelek jest jednak sporo tańszy, a na pierwszy rzut oka wygląda tak samo.

W sumie ja uzywam tylko Fridy ale skoro porownywalas i nie ma zadanej roznicy... Filozofia dzialania tego mechanizmu nie jest wyszukana wiec mysle ze ten sopelek bedzie dzialal. Popatrz dobrze jaki ma otwor ten sopelek i jak jest zakonczony aby nie pograznial noska.

Dzięki dziewczyny za informacje :) Miałam z oczyszczaniem nosiaczka córki niezły problem :baffled: Jutro lecę kupić małej Fridę Zobaczymy jak to pójdzie :-p Na pewno napiszę co i jak :)
Pozdrawiamy
Marta z Oliwcią

Witajcie
Jakiś czas temu sama pisałam wam o sopelku ale niestety - moja frida uległa uszkodzeniu i z myślą o tańszym zakupiłam ten sopelek - niestety jest różnica w użytkowaniu i to znaczna jest zbyt mocno zaostrzony koniuszek i za głęboko wchodzi w dziureczkę noska powodując podrażnienie śluzówki, poza tym nie wyciąga tak skutecznie jak fridk, a fridka ładnie okrywała dziureczkę i była wydajniejsza więc kupiłam drugą a sopelek do śmieci.

Za mna juz dwa katary synka i stwierdzam, że frida idealnie się do tego nadaje. Ale zwykła gruszka bardziej się nadaje na codzień - do zwykłych suchych kózek :tak:

reklama
Do góry