Kupiłam auto z tzw. oponami uniwersalnymi... nie wiem, czy takie opony nadają się do jazdy zimą. Poradźcie proszę, bo myślę jednak o zmianie na zimówki, gdzie w Poznaniu nie naciągają. Wybrać ASO czy jakiegoś "garażowego" zmieniacza. W domu brak faceta, więc nie mam "mentora".
reklama
e-foteliki
doradca ds bezpieczeństwa
Kupiłam auto z tzw. oponami uniwersalnymi... nie wiem, czy takie opony nadają się do jazdy zimą. Poradźcie proszę, bo myślę jednak o zmianie na zimówki, gdzie w Poznaniu nie naciągają. Wybrać ASO czy jakiegoś "garażowego" zmieniacza. W domu brak faceta, więc nie mam "mentora".
Opona uniwersalna w zimie może być sporym zagrożeniem.
Jak chcesz dobrze i drogo - ASO
Jak chcesz dobry stosunek ceny do jakości to dobierz oponę odpowiednią do obecnego rozmiaru na np ceneo.pl, zamów przez internet, wrzuć do bagażnika, umów się na wymianę i problem z głowy.
młoda mamka
Zaangażowana w BB
ja jeżdżę do ASO i nie musi być drogo - u mnie mają 25% taniej, więc to kwestia sprawdzenia, co i jak!
ja jeżdżę do ASO i nie musi być drogo - u mnie mają 25% taniej, więc to kwestia sprawdzenia, co i jak!
a gdzie jeździsz? Bo ja się obawiam, ze nabiją mnie w butelkę. Chciałabym poznać mechanika zaufanego.
Podziel się: