reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opole - sklep lub komis z wózkami

Becioo

mamusia 02'2011
Miasto
Brzeg
Nigdzie nie znalazłam więc otwieram nowy temat. Poszukuję na terenie Opola jakiegoś komisu lub sklepu z wózkami. Najbardziej interesuje mnie komis bo raczej skłaniam się aby kupić wózek używany.

reklama
wprawdzie nic nie wiem na temat komisu w Opolu, ale mam wózek do sprzedania. Jest on teraz wystawiony w komisie w Głuchołazach, ale zawsze mogę go wziać (sama jestem z Nysy) :tak:;-)

wprawdzie nic nie wiem na temat komisu w Opolu, ale mam wózek do sprzedania. Jest on teraz wystawiony w komisie w Głuchołazach, ale zawsze mogę go wziać (sama jestem z Nysy) :tak:;-)
Mamuska możesz mi przesłac jakieś dane tego wózka i jakieś zdjęcia jeśli posiadasz na priv?

Słyszałam, że w strzelcach op. jest taki komis, ale z Brzegu to będziesz mieć daleko.
Kamea no do strzelec to faktycznie trochę daleko, ale dzięki za podpowiedź ;-)

Beccio ;-) Komis z wózkami jest w Opolu na ZWM - koło kościoła - kilka wózkow tam zawsze jest ;-)
ja bede sprzedawała swój wózek ale to dopiero w marcu/kwietniu wiec jak dla Ciebie za późno :-(

Beccio ;-) Komis z wózkami jest w Opolu na ZWM - koło kościoła - kilka wózkow tam zawsze jest ;-)
ja bede sprzedawała swój wózek ale to dopiero w marcu/kwietniu wiec jak dla Ciebie za późno :-(

rubi no marzec kwiecień to na pewno za późno...ale dzięki za namiary ;-)

Ostatnio otworzyli nowy komis dziecięcy na cieszyńskiej w Opolu koło mcdonalds'a z tyłu w garażach i też można znaleźć jakieś wózki

Bardzo fajny sklep z wózkami jest w OPOLANINIE na parterze ,,kolorino'' bardzo duży wybór i ceny przestępne :)

Następny jaki znam to w Głubczycach obok EKO niestety nie znam ulicy ... a na parkingu jest mały komis z akcesoriami(wózkami też) dla dzieci.

reklama
Niestety, ja uważam, że w Kolorino jest bardzo drogo.. Z czystym sumieniem mogę za to polecić sklep Baby Blue w Opolu. Nawet fotelik, który upatrzyłam sobie, a sprawdzaliśmy kiedyś ceny z ciekawości w Kolorino i w Baby Blue, był prawie 200 zł droższy w Kolorino.
Zamieszałam trochę :D

Do góry