reklama
Kamea
Fanka BB :)
Słyszałam, że w strzelcach op. jest taki komis, ale z Brzegu to będziesz mieć daleko.
Mamuska możesz mi przesłac jakieś dane tego wózka i jakieś zdjęcia jeśli posiadasz na priv?wprawdzie nic nie wiem na temat komisu w Opolu, ale mam wózek do sprzedania. Jest on teraz wystawiony w komisie w Głuchołazach, ale zawsze mogę go wziać (sama jestem z Nysy) ;-)
Kamea no do strzelec to faktycznie trochę daleko, ale dzięki za podpowiedź ;-)Słyszałam, że w strzelcach op. jest taki komis, ale z Brzegu to będziesz mieć daleko.
Beccio ;-) Komis z wózkami jest w Opolu na ZWM - koło kościoła - kilka wózkow tam zawsze jest ;-)
ja bede sprzedawała swój wózek ale to dopiero w marcu/kwietniu wiec jak dla Ciebie za późno :-(
rubi no marzec kwiecień to na pewno za późno...ale dzięki za namiary ;-)
Bardzo fajny sklep z wózkami jest w OPOLANINIE na parterze ,,kolorino'' bardzo duży wybór i ceny przestępne
Następny jaki znam to w Głubczycach obok EKO niestety nie znam ulicy ... a na parkingu jest mały komis z akcesoriami(wózkami też) dla dzieci.
Następny jaki znam to w Głubczycach obok EKO niestety nie znam ulicy ... a na parkingu jest mały komis z akcesoriami(wózkami też) dla dzieci.
reklama
Loravandrel
Zaangażowana w BB
Niestety, ja uważam, że w Kolorino jest bardzo drogo.. Z czystym sumieniem mogę za to polecić sklep Baby Blue w Opolu. Nawet fotelik, który upatrzyłam sobie, a sprawdzaliśmy kiedyś ceny z ciekawości w Kolorino i w Baby Blue, był prawie 200 zł droższy w Kolorino.
Zamieszałam trochę
Zamieszałam trochę
Podziel się: