reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Okres

monia-29

Początkująca w BB
Hej dziewczyny
Jestem po porodzie naturalnym 11 miesięcy, urodziłam synka 29 grudnia a mój pierwszy okres pojawił się w połowie lutego
Przed ciąża moje okresy były nie do zniesienia przez dwa dni funkcjonować się nie dało i były regularne co 28,29 dni
Teraz gdy urodziłam pierwsze trzy okresy były właśnie co 28-29 dni i były bardzo bolesne
Pozostale są nie regularne raz 26 dni raz 31 i bez żadnych boli
Wogole nic nie czuję że mam okres
Co może być tym spowodowane że są one tak nie regularne i że nie czuję że mam okres co przed ciąża było tragiczne

reklama
Ja pierwsza miesiączkę po pierwszym porodzie dostałam po roku. Przrd porodem miałam bardzo bolesne miesiączki z dodatkiem wymiotow i biegunki. Po porodzie pierwszy okres był bolesny, a każdy kolejny totalnie zero bolu. :)

Regularności nie osiągnęłam. Cykle miało 30-40 dni, a potem zaszłam w druga ciąże :)

Dla mnie to wiec normalne ze cykl zmienia się :)

Ja pierwsza miesiączkę po pierwszym porodzie dostałam po roku. Przrd porodem miałam bardzo bolesne miesiączki z dodatkiem wymiotow i biegunki. Po porodzie pierwszy okres był bolesny, a każdy kolejny totalnie zero bolu. :)

Regularności nie osiągnęłam. Cykle miało 30-40 dni, a potem zaszłam w druga ciąże :)

Dla mnie to wiec normalne ze cykl zmienia się :)
czyli nie wróciły już pani regularne okresy?

Ja przed ciążą nieregularne miesiączki, czasem z kilkumiesięcznymi przerwami. A udało mi się zajsc w ciążę praktycznie od razu :) ból był niesamowity. Natomiast po porodzie - wszystko odwrotnie. Nagle cykle stały się regularne, a ból praktycznie nie istnieje. Coś czuję, ale to jest nieporównywalne, dlo tego co było wcześniej.

Ja przed ciążą nieregularne miesiączki, czasem z kilkumiesięcznymi przerwami. A udało mi się zajsc w ciążę praktycznie od razu :) ból był niesamowity. Natomiast po porodzie - wszystko odwrotnie. Nagle cykle stały się regularne, a ból praktycznie nie istnieje. Coś czuję, ale to jest nieporównywalne, dlo tego co było wcześniej.
ile pani jest już po porodzie

reklama
Do góry