reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Okres w ciazy

Dziewczyny ! Czy któraś z was miała krwawienia na początku ciąży w terminie okresu ? To jest wgl możliwe ? Ile to trwało i jak wyglądał ? Był dużo skąpszy niż zwykły okres ? Bardzo proszę o odpowiedź:)

reklama
Dziewczyny ! Czy któraś z was miała krwawienia na początku ciąży w terminie okresu ? To jest wgl możliwe ? Ile to trwało i jak wyglądał ? Był dużo skąpszy niż zwykły okres ? Bardzo proszę o odpowiedź:)
Ja miałam przy każdej ciąży przez ok 2 msce od zajścia w terminie okresu plemienia później spokój

A betę jaką miałaś?? robiłaś test??wiedziałaś że jesteś w ciąży?
Bety nigdy nie robiłam po 1 dniu spóźnienia okresu robiłam test wychodziły 2 krechy więc ciąża była i 2 msce plamilamlekko i mialam bol brzucha w dniu kiedy powinnam miec okres.nie było to mocne plamienie !

Ja miałam pierwszy @ krótszy bo trwający 2 dni pierwszego dnia wyglądał jak zawsze drugiego jakby się kończyl nie zrobiłam testu dopiero w kolejnym miesiącu kiedy @ się nie pojawił

Kiedy byłam u gin potwierdzić ciążę Pytała o ostatni okres powiedziałam datę i nadmienilam że był inny jednak jej to nie interesowało i kierowała się data ostatniej miesiączki do wyliczenia daty porodu jak się okazało później na dokladniejszym usg potwierdzilo się że ciąża jest starsza niż wskazywalaby ostatni @ bo już nim nie był
Powodzenia [emoji4]

Moja koleżanka tak miała. Był chyba taki jak zwykle, bo do lekarza poszła dopiero w 3 miesiącu ciąży. Wcześniej nic nie podejrzewała

Mnie się zdarzyło, w 8tc dosyć intensywne krwawienie. Pojechałam na izbę musiałam zwiększyć luteine i duphaston. I oszczędzać się przez kilka dni

reklama
I nie zrobiła sobie wtedy w ciągu tych 3 miesięcy ani badań krwi hcg ani zwykłego testu??
Nie, bo miała przecież okres w terminie, innych objawów brak. Dopiero na usg okazało się, że termin się nie zgadza...
A i moja babcia tak miała, ale to już epoka przed usg ;) ciąża zakończona po ok 6 miesiącach a dziecko 3 kg :)

Do góry