reklama
G
gość_AL19
Gość
Najlepiej kontrola u lekarza.
U mnie znaleźli resztki łożyska :/ dobrze na szczęście się wszystko skończyło.....
U mnie znaleźli resztki łożyska :/ dobrze na szczęście się wszystko skończyło.....
Nie po połogu już jestemAle masz na myśli krwawienie w połogu? Ono może trwać i 6 tygodni z różnym natężeniem.
jasani
Fanka BB :)
Kiedy urodziłaś i kiedy zaczął się pierwszy okres po porodzie?Nie po połogu już jestem
1 grudnia przez 6 tygodni krwawiłam przerwa tydzień i miesiączkaKiedy urodziłaś i kiedy zaczął się pierwszy okres po porodzie?
jasani
Ciężko tutaj stwierdzic czy to rzeczywiście jest miesiączka. Byłaś na kontroli po połogu?1 grudnia przez 6 tygodni krwawiłam przerwa tydzień i miesiączka
Nie zdążyłam.Ciężko tutaj stwierdzic czy to rzeczywiście jest miesiączka. Byłaś na kontroli po połogu?
Tydzień czekania na wizytę i miesiączka więc odwołałam.
Ja co prawda mialam wydobycie lozyska i w połogu krwawilam 3,5- 4tyg. Tylko ale zaraz dostalam okres. Który u mnie trwał 15dni. Ale ja malo krwawilam i raz był raz cały dzien tylko plamilam i tak ciągle. U mnie to na 100% miesiączka była. Całkiem inaczej się czulam niż w połogu i inaczej to wszystko wyglądało .Nie zdążyłam.
reklama
jasani
Trzeba było nie odwoływać. Umów się teraz do lekarza nawet jak krwawisz. Bo może nie wszystko się oczyściło.Nie zdążyłam.