Co znaczy dziwnie?
mam dziwny posmak w buzi,brak apetytu i brzuch goracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co znaczy dziwnie?
Skoro beta ujemna to albo ciąży nie ma albo za wcześnie. Już Ci dziewczyny kilka razy napisaly....no mogą ale ja znam swój organizm tylko nirwiem czemu i beta ujemna i test też
To nie są objawy ciąży Radzę raczej udać się do lekarza rodzinnego.mam dziwny posmak w buzi,brak apetytu i brzuch goracy
To nie są objawy ciąży Radzę raczej udać się do lekarza rodzinnego.
Miesiączka, nie miesiączka, ale warto choćby cukier zbadać, mocz, przy takich objawach.
no tak ale najpierw chce sie upewnić czy napisano w ciąży nie jestem
Rano i to z 1 moczu jest najpewniejsze ,a co do objawów ja starając się o dziecko co miesiąc maiłam objawy ciąży ,a w niej nie byłam ,po prostu jak się bardzo chce to później tak jest
Rano i to z 1 moczu jest najpewniejsze ,a co do objawów ja starając się o dziecko co miesiąc maiłam objawy ciąży ,a w niej nie byłam ,po prostu jak się bardzo chce to później tak jest