reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Okres a ciaza

Roses967

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny
6 dni przed owulacja wspolzylam z moim chlopakiem i do pochwy dostal sie preejakulat
Dostalam normalnie okres taki sam jak zawsze (bardzo obfity, trwal 6 dni) przed okresem jak zawsze bolaly mnie piersi i gdy dostalm okres to przestaly. Podczas okresu w pierwszyxh dniach trudno bylo sie wypróżnic i dosx bolalo (zawsze tak mam) i szyjka macicy przed okresem byla nisko i twarda
Czy sa jakies szanse zebym byla w ciazy? Bo na róznych forach kobiety pisaly ze normalnie krwawily a byly w ciazy i siw obawiam
Moze znajda się tu kobietki, które ogarniaja temat
Pozdrawiam☺️

reklama
Nie ma okresu w ciazy ,zdarza się plamienie ,nie jesteś w ciazy ,6 dni przed @ raczej sa dni nie płodne

To bardzo sie ciesze
Wlasnie wiedzialam ze to jest nie mozliwe bo dostalam okres ale te wpisy o tym krwawieniu mnie bardzo zaniepokoily

Do góry