reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Hej :) i po zabawie - sala może nie jakaś rewelacja ale Dobruni wystarczyło to do dobrej zabawy a i ja skorzystałam jeszcze za taką cene 2 godziny szaleństwa uf - teraz chwila relaksu póki śpi :)

reklama
Dzięki za super zabawę:)
W sumie, te wszystkie sale są prawie takie same. Dzieciakom do szczęścia wystarczą:)
Maja już foty oglądała i cieszyła się jak widziała Dziewczynki:)
Postaram się byc na kawce. Może Piotrka z Mają oddeleguję do Stonogi znowu?:)

Cześć, mieszkam koło Jeleniej Góry, mam pytanko czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa? Chodzilam do doktor Juncewicz ale do niej na razie nie ma szans sie dostać. A planujemy dzidziusia i chcę porobić badania przed. Będę wdzięczna za odpowiedz :-)
Pozdrawiam;-)

Hej szkola :) nie słyszałam o takim nazwisku więc nie doradzę. Ja do Dąbrusia i polecam ale to też zależy czy chcesz na NFZ czy prywatnie - prywatnie wiadomo łatwiej się dostać

Dareczka dzięki za odpowiedz. Ja też o tej lekarce to 1 raz usłyszałam od koleżanki. A do Dąbrusia to nie chce bo mi nie pasuje jakoś:zawstydzona/y: Może jeszcze dam rade sie do doktor Juncewicz załapać ale to wątpie. A mam do was jeszcze jedno pytanie w robiłyście jakieś badania przed zajściem w ciąże ?? Bo tak czytam że sie powinno robić i tak sie zastanawiam czy one są potrzebne faktycznie???

szkola ja tez polecam Dąbrusia! natomiast Juncewicz odradzam zdecydowanie -> jest dobrze jak nic zlego sie nie dzieje z nie daj boze zaczna sie komplikacje i ona sobie niestety nie radzi :( wiem z wlasnego doswiadczenia (niestety 2x sie o tym przekonalam)
jezeli hcodzi o badania to jak nie masz zadnych problemow zdrowotnych to jak chcesz to zrob sobie podstawowe badania no i co wazne -> czy bierzesz kwas foliowy? mozna go brac caly czas nawet jezeli planujesz za rok ciaze a tylko wyjdzie na zdrowie ;)
powodzenia!

reklama
Witak szkola:)
Oj w JG dobry gin to trudne:(
najwazniejsze chyba zeby pracował w szpitalu, żebys w czasie porodu miała dobrą opiekę.

A przed ciąża kilka miesięcy bierz kwas foliowy, zrób podstawowe badania krwi oraz badanie na cytomegalię i toksoplazmozę.
Badania na CMV powinno sie wykonywac w ciąży tak naprwdę co 3 mies, ale lekarze tego nie zlecają, bo wiadomo jak z CMV jest:(

Do góry