reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Daria ja nie pamietam dokładnie, ale pierwszy raz dostala na pewno przed roczkiem. Moze jak miala z 10-11 m-cy. Ale teraz nie bardzo lubi.
Ja jestem dzis wymeczona tym dniem:( Mąż pojechał na lotnisko po siostre. zaraz ogarne lece kapac Niunie i odpoczywammmmmmmmmmm;)

Właśnie mysle jej dac mam jakies przepisy np z herbatnikiem wiadomo na początek nie dam dużo bo ona miała podejrzenie skazy ale chyba troszkę spróbuję z drugiej strony podjadała juz ode mnie serek homogenizowany :)

A no tak dziś Twoja siostra przylatuje pewnie się cieszysz :)

no pewnie ze sie ciesze;-) szkoda ze nie mogłam pojechać tez na lotnisko... A Pałka to i tak juz widziala mlodszego siostrzenca i siostre Nasza miesiac temu, a ja ostatnio ponad rok:(

Oj to długo sie nie widziałyście :(

A ja się tak ostatnio zastanawiałam czy za parę lat dalej będziemy na tym forum i czy dalej my i nasze dzieciaczki będą się spotykać, ciekawe :)

a czemu nie:) fajnie by było no nie? ja Daria ewentualnie będę kupować od ciebie książki po Dobruni :) hehehe
Monia, to fakt, kawał czasu... swoją drogą jestem ciekawa jak wygląda Twoja druga siostra :D Masz jeszcze jakieś rodzeństwo?

reklama
:) Izu ja cały czas myślę że Nataszka jest z rocznika Dobrusi a to przecież inny rocznik a tylko trzy miesiące różnicy, ja też myślę że jakiś tam kontakt zawsze będzie :)
Ja teraz okupuję kompa mój tv bo mecz hi hi ale próbuję się zebrać i uzupełnić książeczkę małej takie tam wiadomosci kiedy zabki jaka waga dobrze ze jest forum bo juz niektorych rzeczy nie pamiętam a tu wiem ze pisałam :)

Do góry