reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

w tym momencie jedyny problem jest taki, ze R ma wolne i chciałby jeszcze gdzies do mechanika podskoczyc, i tak ok 9, wiec nie wiem czy zdoła wrocic, a po po tesciowa ja moglabym skoczyc jak zadz, tylko kicha, bo jak R pojedzie do mechanika to nie mam auta, i ne mam jak jechac,

reklama
Napisałam smsa do Karoliny, Ola nie może.
Na pw instrukcje dojazdu:)
Monika , Tobie tez wyślę, mam nadzieję, że wpadniesz:)

Męża już po ptasie mleczko posłałam:)

Franiowa opis dojazdu super, mam nadzieje ze znajdę jeszcze nigdy nie jechałam sama z małą i ja to jak jeżdżę to tylko trasą która znam oj bedzie to wyprawa bo ja to gorzej niz niedzielny kierowca :(

Trasa jest b prosta, niczego nie możesz pomylic, zaręczam Ci.

Baaaardzo się cieszę:)

macie jakies szczególne wymagania?:)

reklama
Daria, właśnie zuza napisała wcześniej o tym, że jak się przewozi dziecko z przodu to trzeba poduszkę wyłączyć. Ja właśnie też o tym czytałam. Spytasz się swojego męża, czy trzeba czy nie trzeba? bo już sama się pogubiłam.

Fakt, trasa do Agi jest prosta jak budowa cepa :) Nie sposób się zgubić :D
Ale wyjazd to jest nie za fajny, co? Gdyby nie to lustro to była by masakra :/

Do góry