reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Agabe > :)
Super ze udalo sie lagodnie wrocic do pracy i synus dzielny jak sobie radzi bez Mamy :)
Pewnie w żłobku tez mu sie spodoba!
az zazdroszcze z tym mieszkankiem hhi ja narazie jestem na etapie poszukiwan klienta na swoje hehe
Pozdrawiam

reklama
hej dziopki jestem mialam sie brac za robote ale cos mnie wena kokardkowania opuscila i chyba dzis sobie odpuszcze:tak::tak::tak:
zostaly mi ino 3 kartony do poniedzialku wiec na luzie:tak::tak::tak:
kurcze nie wiem chyba bedzie jakas burza, przynajmniej mam taka nadzieje bo goraco jak nie wiem no masakra ja cala czerwona jestem:tak:
az czuje po uszach:tak:
chyba ze to zmeczenie:sorry2:
dzis sie wam poswiecam wiec jestem i meldowac mi sie tu kochane:-p:-D:-D:-D

Dziewczyny- mam wieści od DOBREJCZAROWNICY:

SMS 1:
" Jestem po cc, o 9 rano, dziś urodziła sie Martusia 3950 g, 55 cm, 8 pkt, 42/43 hbd dla nas jest piękna, mnieboli ale do zniesienia"

SMS2:
" Nie taki diabeł/cesarka/ straszny choć jak puszczało to bardzo bolało"

Oluuuuuuuuu:)
przyślij mi na pw jeszcze raz swój nr kom i adres, tudziez jak to było? Za spożywczym+apteka po lewej str pierwsza droga w lewo, tak?
A u nas doooooooooobre wieści:)
Nie będę się powtarzała - w wątku franiowym opisałam.
Alez szczęśliwa jestem:)

Dziewczyny- mam wieści od DOBREJCZAROWNICY:

SMS 1:
" Jestem po cc, o 9 rano, dziś urodziła sie Martusia 3950 g, 55 cm, 8 pkt, 42/43 hbd dla nas jest piękna, mnieboli ale do zniesienia"

SMS2:
" Nie taki diabeł/cesarka/ straszny choć jak puszczało to bardzo bolało"
no to super ze u dobrejczarownicy wzystko dobrze:tak::tak::tak::tak:
a to dzis dopiero miala ta cesarke?

witam was dziopki
docieram dopiero teraz ale lepiej pozno niz wcale
dzis walnelam 500 szt kokardek i mialam nawet czas na dłuuuuuugie zakupy z mama
szukala sukienki na wesele, mnie jak zwykle ominie:sorry2:
juz sie przyzwyczailam kolejne wesele na ktore mam termin porodu:sorry2:
to sie nazywa fart nie
gdyby tak mialo byc za kazdym razem to w przyszlym roku na lipiec mam znow wesele:sorry2:
mam nadzieje ze tym razem nie bede brzuchata:no::no::no:
choc i tak sie pewnie nie pobawie bo z dwojka malych dzieci bedzie ciezko:sorry2:

ale wam tu smece :-p:-p
ale trudno m nie ma a komus musze:-D:-D:-D:-D

reklama
witajcie :)
do jeleniej góry mam około 70 km alee to i tak dolny śląsk :)

Mamo Frania bardzo sie ciesze z pomyślnych wiadomości. Dogadałam wszystko z Kasią. Dzisiaj wysyłam paczkę na Franiowe aukcje :)

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/bizuteria-z-misiowych-lapek-43182/ Zapraszam was tez do oglądania ( i oczywiscie zakupów :) ) moich prac.
Konstruktywną krytykę poproszę.

Do góry