reklama
Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie na sesję noworodkową!
https://www.facebook.com/BarscyPhot...6720838407962/731925580220821/?type=1&theater
https://www.facebook.com/BarscyPhot...6720838407962/731925580220821/?type=1&theater
Może znacie kogoś, kto szuka sukni ślubnej albo same niedługo bierzecie ślub?
Zapraszam do zakupu
Krótka suknia ślubna - P.Pardyka Toruń • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Zapraszam do zakupu
Krótka suknia ślubna - P.Pardyka Toruń • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Zapraszamy już 1 maja na Półmaraton Chełmżyński bądź Chełmżyńską Dziesiątkę.
Zapisy na Półmaraton i Dziesiątkę
Dla wszystkich uczestników możliwość bezpłatnego zwiedzania miasta i zabytków z przewodnikiem.
Czekają również atrakcyjne nagrody rzeczowe.
Zapisy na Półmaraton i Dziesiątkę
Dla wszystkich uczestników możliwość bezpłatnego zwiedzania miasta i zabytków z przewodnikiem.
Czekają również atrakcyjne nagrody rzeczowe.
Witam Drogie Panie.
Jestem mamą 3 szkrabow. Od 2 lat siedze w domu. Postanowiłam sobie dorobić parę groszy.
Od roku jestem konsultantką oraz liderką firmy AVON. Dzięki czemu dokładam sie do budżetu domowego,mam parę groszy dla siebie oraz mam tańsze kosmetyki. To bardzo proste i naprawdę bezpieczne.
Gdyby któraś z Was była zainteresowana zapraszam do kontaktu. Chętnie pomogę, podpowiem i przeprowadzę Was . Będziecie zadowolone.
Link do: Dołącz do mojego nowego zespołu Avon!
Jestem mamą 3 szkrabow. Od 2 lat siedze w domu. Postanowiłam sobie dorobić parę groszy.
Od roku jestem konsultantką oraz liderką firmy AVON. Dzięki czemu dokładam sie do budżetu domowego,mam parę groszy dla siebie oraz mam tańsze kosmetyki. To bardzo proste i naprawdę bezpieczne.
Gdyby któraś z Was była zainteresowana zapraszam do kontaktu. Chętnie pomogę, podpowiem i przeprowadzę Was . Będziecie zadowolone.
Link do: Dołącz do mojego nowego zespołu Avon!
Mam do odstąpienia Femibion 2-opakowanie na jeden miesiąc. Jestem z Torunia. Więcej informacji na priv: ancia48@yahoo.de
Podziel się: