reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogłoszenia: oddam/sprzedam/żłobki

reklama
Dziewczyny - mam do sprzedania NOWE i NIEUŻYWANE smoczki ortodontyczne uspokajacze Tommiee Tippie ( od 6 miesiąca i drugi komplet od 9-tego + zwierzaki ). Kupione w Smyku za 24,99 za 2 sztuki, a zwierzaki za 10zł w Auchanie. Mam do sprzedania 2 komplety - zwierzaki dołożę komuś kto się zdecyduje. Kupiliśmy naszej Basi ale po rozpakowaniu okazały się za duże na jej małą mordkę. Sprzedam albo zamienię za smoczki Avent (0-3m ). Wszystkie w opakowaniu do przechowywania oprócz zwierzaków.
Takie mam:
Smoczek ortodontyczny CAIR 9-18 Tommee Tippee 2x (2239605462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( wzór 1 )
Smoczek ortodontyczny uspokajający C-Air 3-6m+ odblaskowe Gwiazdki Tommee Tippee cena 19.00 PLN
Tommee Tippee Smoczek uspokajający FUNKY FACE 6+ (2193289712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A na takie zamienię:
Avent smoczki uspokajające 2szt 0-6 Gryzak 8wzorów (2239697633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( wzór 6,7,8 )

Sprzedam buciki dziewczęce wiosenno-jesienne (kupione we francji) rozmiar 18 w stanie bdb. (30 zł. para), oraz sandały chłopięce Nike czarno-niebieskie w stanie dobrym rozmiar 18,5-19 (15zł.).

Fioletowe..jpgFioletowe przód..jpgRóżowe..jpgSandałki chłopięce Nike roz. 18,5-19..jpg

Ostatnia edycja:
Witam. Mam do odsprzedania troszkę rzeczy dla maluszków. Wszystko jest nowe. Najprościej znaleźć je i obejrzeć na allegro, bo tam je wystawiam. Nick użytkownika: narozny28
A jak jesteście z Białegostoku to mogę gratis podrzucić we wskazane miejsce.
Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny :)
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi :)
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl

Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę :)
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563360Zobacz załącznik 563361Zobacz załącznik 563362Zobacz załącznik 563363Zobacz załącznik 563364Zobacz załącznik 563365Zobacz załącznik 563366Zobacz załącznik 563367Zobacz załącznik 563368Zobacz załącznik 563369

Witam młoda mama potrzebuje ubrań ciazowych aktualnie jestem w 10tym tyg ale juz mi brzuszek rosnie ,przyjme wszystko na lato prosze o kontakt gdyby ktos cos posiadal i chcial oddac

Do góry