reklama
mam do sprzedania: Zestawy lego friends 4 zestawy sa nowe, 3 zestawy otwarte ale mała bawiła się nimi raz lub dwa razy . Preferuje playmobil. Mile wiadziana wymiana na playmobil lub sprzedaż wszystkich zestawów na raz albo osobno. Moge wysłać na terenie irl. Wszystkie zestawy posiadają orginalne opakowania. cena do uzgodnienia. Pisac na priv lub tel. 0877412693
Załączniki
sesje zdjeciowe
Początkująca w BB
ma ktos moze na sprzedaz ksiazki do 4 klasy jesli ktos ma napisze na priv co potrzebujemy dokladnie
Mam na sprzedaz zabawki dla dziewczynki maly domek puppy in my pocket jako nowy, elc truskawkowy sklep plus pociag i wiele figurek. Fliker rozowy w bdb- perfekcjny stan ceny do uzgodnienia mam tez kuchnie Elc zdjecia wyzej . cena zostala zmieniona ze wzgledu na to ze chce sie tego wyzbyc jak najszybciej : 35euro cena sklepowawa to ponad 90euro
Załączniki
Mam do sprzedania
- ciuszki dla dziewczynki, różne rozmiary od newborn do 6-12, bodziaki , pajacyki i kilka bluzeczek, sweterki, kurtka. Jeśli jest ktoś zainteresowany to wyślę zdjęcia na maila. Całość to 2 kartony po pampersach (mega paka) Ubranka są wyprane ale nie wyprasowane. Cena do uzgodnienia.
- Pompka do odciągania pokarmu Firmy TT, użyta raz, ale nie miałam potrzeby używania więc chce się jej pozbyć Zestaw jest w pudełku ale nie posiadam tego dużego pudełka do przechowywania pompki, ponieważ zostało w Polsce. Cena 25 Euro
- Dodatkowo do sprzedania mam też depilator, niestety bez pudełka ponieważ córcia go porwała Jest nie używany jedyne co do ręki przyłożony ale jednak nie jest to rzecz dla mnie Cena? hmm 50 Euro ale myślę że można się dogadać ;-)
- W najbliższym czasie również będę mieć na sprzedaż Orbitreka za 80-100euro.
Proszę o kontakt na priv
Załączniki
Witam! mam do sprzedania worek ciuszkow dla dziewczynki na 5-6lat,niektore moga byc i dla 4latki,spodnie,bluzy,bluzki,sukienki,kurtki itp wszystko w dobrym stanie,naprawde polecam.Cena 30e.Odbior w Galway.Zainteresowanych prosze o smsy na nr 0873865575
arlecik
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny. Mam do sprzedania pościel 4 elememtowa. Ochraniacz, poszewka na poduszkę i kołderkę plus baldachim. Dołożę wypełnienie i materac piankowy.
Cena za pościel to 15 euro.
Zależy mi na szybkiej sprzedaży bo zajmuje mi miejsce.
Cena za pościel to 15 euro.
Zależy mi na szybkiej sprzedaży bo zajmuje mi miejsce.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, zapraszam na moją stronę z ręcznie wykonaną bizuteria, ciekawe wzory, pojedyncze egzemplarze Zdjecia moge rowniez przeslac na maila https://www.facebook.com/TrinketsHandmadeJewellery
Ceny od 1 do 8 €, wysyłka tylko 1 € zawsze.
Sprawdzcie zakladkę SALE, tam znajdziecie troche rzeczy od 1 € ;-)
Ceny od 1 do 8 €, wysyłka tylko 1 € zawsze.
Sprawdzcie zakladkę SALE, tam znajdziecie troche rzeczy od 1 € ;-)
Załączniki
-
DSC_0374.jpg13,3 KB · Wyświetleń: 48
-
DSC_0579.jpg21,8 KB · Wyświetleń: 65
-
DSC_0581.jpg22,7 KB · Wyświetleń: 53
-
DSC_0356.jpg19,2 KB · Wyświetleń: 55
-
DSC_0369.jpg18,7 KB · Wyświetleń: 59
-
DSC_0371.jpg16,6 KB · Wyświetleń: 48
-
DSC_0372.jpg17,7 KB · Wyświetleń: 61
-
DSC_0377.jpg12,5 KB · Wyświetleń: 61
-
DSC_0379.jpg14,1 KB · Wyświetleń: 53
-
DSC_0381.jpg15,3 KB · Wyświetleń: 53
Witam
Sprzedam ok.50 sztuk ubranek dla chłopca (bluzeczki, bluzy, spodnie, kurtki, czapki i buty).
Rozmiar od 12m do 3 lat.
Stan ubranek dobry i bardzo dobry.
Interesuje mnie jedynie sprzedaż całości, cena 45euro.
Zapraszam
Tel.0851023731 - Asia (Dublin - Finglas)
Sprzedam ok.50 sztuk ubranek dla chłopca (bluzeczki, bluzy, spodnie, kurtki, czapki i buty).
Rozmiar od 12m do 3 lat.
Stan ubranek dobry i bardzo dobry.
Interesuje mnie jedynie sprzedaż całości, cena 45euro.
Zapraszam
Tel.0851023731 - Asia (Dublin - Finglas)
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
[h=5]Sprzedam wózek X-Lander XV 3w1 zestaw,zawierający:
- spacerówka (trzy piankowe koła, obracane przednie koła)
- specjalny system amortyzowania drgań w przednich kołach (automatycznie składane o 30 stopni), system sprężyn we wszystkich kołach
- regulowana wysokość rączki (wiele pozycji), regulowana długość rączki (trzy pozycje)
- torba na zakupy zamykana na zamek błyskawiczny
- ciepłe okrycie do spacerówki (dwie części, dolna na nóżki oraz górna na tułów dziecka. Obie mogą być szybko rozdzielone)
- dołączany podnóżek do spacerówki oraz do okrycia na nóżki
- komfortowy materacyk do spacerówki
- funkcjonalny daszek do spacerówki z okienkiem
- pokrowiec przeciwdeszczowy na spacerówkę (bardzo łatwy do zdejmowania)
- torba na wózek z mnóstwem kieszonek i odpinanym paskiem, szybki montaż na ramie wózka poprzez specjalne klipsy
- mata do przebierania maluszka
- gondola z materacykiem,małą torebką na potrzebne rzeczy,moskitierą i pokrowcem oraz folią przeciwdeszczową
- fotelik samochodowy z potrzebnymi adapterami,folią przeciwdeszczową i daszkiem
Stan bardzo dobry,po jednym dziecku
CENA : 250E[/h]
- spacerówka (trzy piankowe koła, obracane przednie koła)
- specjalny system amortyzowania drgań w przednich kołach (automatycznie składane o 30 stopni), system sprężyn we wszystkich kołach
- regulowana wysokość rączki (wiele pozycji), regulowana długość rączki (trzy pozycje)
- torba na zakupy zamykana na zamek błyskawiczny
- ciepłe okrycie do spacerówki (dwie części, dolna na nóżki oraz górna na tułów dziecka. Obie mogą być szybko rozdzielone)
- dołączany podnóżek do spacerówki oraz do okrycia na nóżki
- komfortowy materacyk do spacerówki
- funkcjonalny daszek do spacerówki z okienkiem
- pokrowiec przeciwdeszczowy na spacerówkę (bardzo łatwy do zdejmowania)
- torba na wózek z mnóstwem kieszonek i odpinanym paskiem, szybki montaż na ramie wózka poprzez specjalne klipsy
- mata do przebierania maluszka
- gondola z materacykiem,małą torebką na potrzebne rzeczy,moskitierą i pokrowcem oraz folią przeciwdeszczową
- fotelik samochodowy z potrzebnymi adapterami,folią przeciwdeszczową i daszkiem
Stan bardzo dobry,po jednym dziecku
CENA : 250E[/h]
Załączniki
-
SDC18482.jpg22,6 KB · Wyświetleń: 64
-
SDC18484.jpg29,8 KB · Wyświetleń: 72
-
SDC18463.jpg27,3 KB · Wyświetleń: 55
-
SDC18481.jpg20,3 KB · Wyświetleń: 72
-