reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam laktator MEDELA MINI ELECTRIC.
http://www.medela.com/PL/pl/breastfeeding/products/pumping/mini-electric.html

Zobacz załącznik 553521
Jak nowy. Użyłam tylko raz, żeby wypróbować jak działa, ale obyło sie bez problemów laktacyjnych, więc nie był potrzebny.
Cena: 60 euro.
Taki jak tu (tutaj go kupowałam):
Medela Mini Electric Breastpump - New Edition - Little Angels Ireland

ELEKTRYCZNY STERYLIZATOR AVENT

Zobacz załącznik 553522

Używałam rzadko tylko przy pierwszym dziecku, ponieważ karmiłam piersią i tylko czasami potrzebowałam ściągnać mleko do butelki. Cena: 20 euro.
http://www.youtube.com/watch?v=1oKgOh5dM5k

kontakt: 0877909982
Galway

Ostatnia edycja:
reklama
mam na sprzedaż :

konik na biegunach sprzedane
klocki 116 sztuk
chodzik pchacz sprzedane
latarka z 3 kolorkami dla dzieci

vtech radyjko
mikrofonik (grającu po polsku)
detektor płodu "angelsound"
kołyska mamas&papas z materacykiem - sprzedane
podgrzewacz samochodowy do butelek
karuzelka do łózeczka z fisher price
klocki JDLT 2 opakowania 72+35 sprzedane
kubuś puchatek z melodyjkami do usypiania na pilota
krzesełko do karmienia
wanienka
zebra fisher price- sprzedane
niania elektryczna
stepper
dostawka do wózka

ubranka dziewczęce 0-3 , 3-6 , 6-9 , 9-12 , 12-18
paki ciuchów po ok 50 szt z każdego rozmiaru + gratisy skarpetki , rajstopki , czapeczki i dodatkowy prezent odpowiendi do wieku dziecka :-)

jesli ktoś jest zainteresowany czymkolwiek prosze o info na pw wyśle zdjęcia i cenę

jestem z Co.Clare

Ostatnia edycja:
na sprzedaz,wozek spacerowka ninbo,czerwony,kupiony w ubieglym roku w Polsce,uzyty tylko kilka razy. wozek sklada sie bardzo szybko,a po zlozeniu miesci sie w specjalnej dolaczonej torbie,wazy okolo 6kg.idealny na szybkie wypady,lotnisko,wycieczki,miesci sie w kazdym aucie.cena 80e do malej negocjacji:)

sprzedane

Załączniki

• DSCN0460.jpg
    DSCN0460.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCN0462.jpg
    DSCN0462.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCN0466.jpg
    DSCN0466.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCN0467.jpg
    DSCN0467.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCN0468.jpg
    DSCN0468.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN0469.jpg
    DSCN0469.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCN0470.jpg
    DSCN0470.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN0471.jpg
    DSCN0471.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN0472.jpg
    DSCN0472.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
mam do sprzedania zestaw dla dziewczynki : mata w perfekcyjnym stanie, 3lalki barbie, puzzle 6 zestawów w bdb stanie nie brukuje elementow, nowy sliniaczek z krowka oraz do zestawu dodaje gratis bluzeczke river island rozmiar 12 ale jak dla mnie 8-10. polecam bardzo tanio 22euro za wszystko plus ewentualny koszt przesylki albo odbior wlasny lub tez czesto jestem w limerick to jakby jakas mama byla chetna moge dostarczyc:)
z1.jpgm1.jpgba1.jpgf1.jpgri1.jpg

Załączniki

• z1.jpg
    z1.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 57
  • m1.jpg
    m1.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 55
  • ba1.jpg
    ba1.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 53
  • f1.jpg
    f1.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 64
  • ri1.jpg
    ri1.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 60
Sprzedam lerzaczek ,,Fisher Price,, w bdb stanie. Cena 30E + zawieszka papuga GRATIS!;-)

Załączniki

• DSCN1079.jpg
    DSCN1079.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN1080.jpg
    DSCN1080.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN1081.jpg
    DSCN1081.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN1083.jpg
    DSCN1083.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 40
aktualne

mam na sprzedaż :

klocki 116 sztuk sprzedane
latarka z 3 kolorkami dla dzieci

vtech radyjko
mikrofonik (grającu po polsku)
detektor płodu "angelsound" sprzedane
podgrzewacz samochodowy do butelek
Tygrysek skaczący fisher price sprzedane
karuzelka do łózeczka z fisher price
kubuś puchatek z melodyjkami do usypiania na pilota
vtech helikopter sprzedane
krzesełko do karmienia
wanienka
grająca i śpiewająca biedronka sprzedane
niania elektryczna
stepper
dostawka do wózka

ubranka dziewczęce 0-3 , 3-6 , 6-9 , 9-12 , 12-18
paki ciuchów po ok 50 szt z każdego rozmiaru + gratisy skarpetki , rajstopki , czapeczki i dodatkowy prezent odpowiendi do wieku dziecka :-)

jesli ktoś jest zainteresowany czymkolwiek prosze o info na pw wyśle zdjęcia i cenę

jestem z Co.Clare

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Dziewczyny szukam laktatora medeli tyle ze elektryczneg mam Avent ręczny ale nie zbyt skuteczny wszscy jednak mowia o tej medeli byc moze ze jest dobry maly ostatnio mi nie chce ciagnac chyba ze wzgledu kataru bo jest troche podziebiony a ja mam przepelnione piersi ciezko mi jest wydac tyle kasy w sklepie za nowy moze ktos ma uzywany do sprzedania
Chyba ze ktos moze wie gdzie jest wypozyczalnia zeby go gdzies zdobyc bardzo mi na tym zalezy jak naj szybciej
Mieszkam w dublinie
Pozdrawiam

Do góry