reklama
arlecik
Zaangażowana w BB
Zobacz załącznik 526551Zobacz załącznik 526552na sprzedaz wozek+siedzisko spacerowka 80 euro.jednoczesnie poszukuje stelazu wozka quinny buzz(tanio)
Wózeczek śliczny i za extra kaske ale szkoda że jesteś z limerick. A jaka to nazwa wózka?
malutka1984
Zaciekawiona BB
na wozku nie ma zadnej nazwy,jest naprawde zadbany...kupuje nowy wozek wiec pilnie potrzebuje go sprzedac wiec ostateczna cena to 65 e
julia28
Mama lutowa 2007
szukam bialego iphone 4s do kupienia
karolcia475
Aktywna w BB
magda.w1980
Zaciekawiona BB
Witam sprzedam :
1.Ubranka dla dziewczynki w rozmiarze 0-3 m-ce,ponad 40 szt.Ubranka firm Mothercare,Next,Primark,Dunnes i inne.Ubranka czyste i zadbane.cena 20e
2.Zestaw ubranek w rozmiarze 0-3 m-ce w uniwersalnym kolorze.W skład zestwu wchodza : cieplutki kombinezon ''Miś" ubrany moze 3 razy,spiworek do spania oraz pajace i kompleciki.Za wszystko 10e.Dokładniejsze zdjecia wszystkich ubranek zainteresowanym przesle na maila.
1.Ubranka dla dziewczynki w rozmiarze 0-3 m-ce,ponad 40 szt.Ubranka firm Mothercare,Next,Primark,Dunnes i inne.Ubranka czyste i zadbane.cena 20e
2.Zestaw ubranek w rozmiarze 0-3 m-ce w uniwersalnym kolorze.W skład zestwu wchodza : cieplutki kombinezon ''Miś" ubrany moze 3 razy,spiworek do spania oraz pajace i kompleciki.Za wszystko 10e.Dokładniejsze zdjecia wszystkich ubranek zainteresowanym przesle na maila.
Załączniki
-
Zdjęcie0925_resize.jpg21,5 KB · Wyświetleń: 27
-
Zdjęcie0932_resize.jpg25,7 KB · Wyświetleń: 33
-
Zdjęcie0936_resize.jpg28,2 KB · Wyświetleń: 33
-
Zdjęcie0922_resize.jpg32,9 KB · Wyświetleń: 29
-
Zdjęcie0943_resize.jpg25,7 KB · Wyświetleń: 25
-
Zdjęcie0935_resize.jpg20,2 KB · Wyświetleń: 34
-
Zdjęcie0959_resize.jpg24,8 KB · Wyświetleń: 30
-
IMG_0441.jpg21,6 KB · Wyświetleń: 31
-
Zdjęcie0917_resize.jpg18,6 KB · Wyświetleń: 29
-
Zdjęcie0918_resize.jpg21,6 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
karolcia475
Aktywna w BB
jedzie ktoras mama z dublina do limerick moze?
reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Witajcie.
Mam na sprzedaz ubranka i buty dla chlopca do 1 r.z. Wystawione ubranka sa w naprawde dobrym stanie. W sklad zestawu wchodza: bluzy, kurtki, bluzki z dlugim i krotkim rekawem, spodnie, ogrodniczki i czapeczki. Nie ma w nim zadnych bodziakow i pajacy. Cena za zestaw to 30e.
Mam tez sterylizator i podgrzewacz Aventu. Obie rzeczy nosza slady normalnego uzytkowania ale sa w dobrym stanie i spelniaja swoje funkcje. Cena za obydwie maszyny to 20e.
Chetnie wymienie to wszystko badz czesc na ubranka dla dziewczynki od urodzenia.
Mam na sprzedaz ubranka i buty dla chlopca do 1 r.z. Wystawione ubranka sa w naprawde dobrym stanie. W sklad zestawu wchodza: bluzy, kurtki, bluzki z dlugim i krotkim rekawem, spodnie, ogrodniczki i czapeczki. Nie ma w nim zadnych bodziakow i pajacy. Cena za zestaw to 30e.
Mam tez sterylizator i podgrzewacz Aventu. Obie rzeczy nosza slady normalnego uzytkowania ale sa w dobrym stanie i spelniaja swoje funkcje. Cena za obydwie maszyny to 20e.
Chetnie wymienie to wszystko badz czesc na ubranka dla dziewczynki od urodzenia.
Załączniki
Podziel się: