reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Witam mam do sprzedania Laktator Mini Electric (Medela) Dodatkowo za darmo oddam muszle laktacyjne Avent oraz krem Lansinoh HPA Lanolin ( koszt w aptece €19) użyty tylko dwa razy.

DSC_6535.jpgZobacz załącznik 518510

Ostatnia edycja:
reklama
Wykonuje czapeczki na szydelku na zamowienie.
Zapraszam na stronke do obejrzenia.
Woolly Daisy

Mam DO SPRZEDANIA 2 foteliki do karmienia.
Jestem z Ennis. Cena 30€ za jeden.
Zdjecia na maila.

Mam do sprzedania moses basket z TkMaxx (kosztował 63 e ,sprzedaję za 20e) Mało używany ( z materacykiem i małą kołderką):
DSCN4401.jpg DSCN4400.jpg
Tylko Galway!

Sprzedam :

1. elektroniczna niania 20e
2. ksiazka Pierwszy rok zycia dziecka 8e
3. przewijak 20e (z wanienką, stan dobry, jedynie nalezaloby wymienic materacyk, ktory jest troszke poprzecierany)
4. Samsung Galaxy S ( z ładowarka, słuchawkami, przezroczystym ochraniaczem) 150 e

Ceny do malej negocjacji. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv

Załączniki

• niania.jpg
    niania.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 43
  • ksiazka.jpg
    ksiazka.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 36
  • przewijak.jpg
    przewijak.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 46
  • Samsung-Galaxy-S-I9000-logo.jpg
    Samsung-Galaxy-S-I9000-logo.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
na sprzedaz:
IMG_9162.jpgIMG_9163.jpgIMG_9184.JPG1fc1c1c2db5852e08ffc380475e2633670a31554ca7406e7b4fb1445601eed78.jpgTufi_podgrzewacz_domowo_samochodowy.jpg
buty zimowe skora rozm 38 cena 15e
ubranko do chrztu rozm 74 do tego kurtka zimowa, dodatkowa kamizelka i spodnie, czapka buciki cena 20e
kombinezon spiworek na zime do wozka nowy nieuzywany rozm 0-12 miesiecu cena 18e
podgrzewacz do butelek samochodowo-domowy uzyty 3 razy cena 20e

Do góry