reklama
emili78
mama czerwcowa 2009
Hej mamusie mam na sprzedaż;; żółwia skoczka za 25€
koszyk mojżeszowy dla dziewczynki z stojakiem 30€
krzesełko grające 20€
bramek na schody z Lidla za 15€ focie na pv..Pozdrawiam
karolcia475
Aktywna w BB
kilolek
podwójna listopadowa mama
Mam do sprzedania ubranka do chrztu
pierwsze niestety bez czapy i butków, bo gdzieś mi się zapodziały (są na pewno tylko nie mam pojęcia gdzie) za 20zł tj. krótkie spodenki i kamizelka. ROzmiar 68
Zobacz załącznik 489073
i drugie, zimowe za 40zł rozmiar 62 - ocieplane: spodenki, kurteczka i czapka + koszula, krawatka, kamizelka i butki (10cm)
Zobacz załącznik 489074Zobacz załącznik 489075
+ koszty wysyłki
pierwsze niestety bez czapy i butków, bo gdzieś mi się zapodziały (są na pewno tylko nie mam pojęcia gdzie) za 20zł tj. krótkie spodenki i kamizelka. ROzmiar 68
Zobacz załącznik 489073
i drugie, zimowe za 40zł rozmiar 62 - ocieplane: spodenki, kurteczka i czapka + koszula, krawatka, kamizelka i butki (10cm)
Zobacz załącznik 489074Zobacz załącznik 489075
+ koszty wysyłki
karolcia475
Aktywna w BB
jaka cena telefonu?
T
taycia
Gość
Mam do sprzedania bramke, nowiutka. Kupilismy i okazalo sie,ze wymiary zle,a i zamontowac poprawnie ich sie nie da,bo schody dziwne.
Sprzedam za 20 euro. W Smyth's identyczne za 22,99e
Lindam Sure Shut Axiss Gate – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Zainteresowanych prosze o maila !
Sprzedam za 20 euro. W Smyth's identyczne za 22,99e
Lindam Sure Shut Axiss Gate – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Zainteresowanych prosze o maila !
malutka1984
Zaciekawiona BB
jola990
Zaciekawiona BB
sprzedam ubranka dla chłopca 0-3 monad 80 sztuk,w tym body krotki i dlugi rekawek,bluzeczki,spodnie,pajacyki,sweterek,kurteczka ciepla,ogrodniczki,kombinezon,spiworek,do tego jeszcze dorzucam-czapeczki,skarpetki,niedrapki,rajstopki,reczniki z kapturkiem,kocyk.cena 60 e,odbiór kolo kilmallock,0870688280 ,fotki na meila
Ostatnia edycja:
reklama
wiesienka123
mama Asi
dziewczyny poszukuje malej zamrazalki tak do 60€
Podziel się: