reklama
kasia limerick
Fanka BB :)
sprzedam rowerek taki jak na zdjeciu i w linku,stan bardzo dobry.cena 25e
Love Bug – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Love Bug – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
karolcia475
Aktywna w BB
kasia limerick
mam na sprzedaż łóżeczko turystyczne m&p ,stan bardzo dobry ,mało używane cena 25€
kasia limerick
sprzedam-brak oryginalnych pileczek,ale jest 5 innych ,ktore spelniaja swoje zadanie zabawka gra i swieci-cena 8e i gratis dokladam zabaweczke dla maluszka-brak po srodku jednego elementu( mozna go z latwoscia czyms zastapic)
kasia limerick
sprzedam:
kasia limerick
sprzedam- bardzo cieply pajac na zime-ladybird bialy w srebrne gwiazdki-stan idealny -cena 3e
rozm3-6m
rozm3-6m
dziewczyny moglybyscie polecic mi jakis fotelik samochodowy z grupy 2? kurcze mielismy britaxa romera i cos sie spsulo przy zamykaniu.Nie wiem teraz,czy kupic ten sam,czy juz wiekszy.Sklaniam sie troche przy wiekszym,bo dziewcze me wysokie i tu jest problem,bo zupelnie nie wiem jaki..:/
dzieki z gory za wszelka pomoc..
Chodzi o przedział wagowy 9-18kg, tak?dziewczyny moglybyscie polecic mi jakis fotelik samochodowy z grupy 2? kurcze mielismy britaxa romera i cos sie spsulo przy zamykaniu.Nie wiem teraz,czy kupic ten sam,czy juz wiekszy.Sklaniam sie troche przy wiekszym,bo dziewcze me wysokie i tu jest problem,bo zupelnie nie wiem jaki..:/
MAXI COSI TOBI najlepszy, najwygodniejszy dla dziecka i dla rodzica i najbezpieczniejszy w swojej klasie. Dziecko przesiada się z niego dopiero ok. 4 roku życia. Najtańszy nie jest, ale nie do zdarcia( bez problemu go potem odsprzedaz ), zreszta wychodze z założenia, ze na bezpieczenstwie i wygodzie dziecka w samochodzie nie ma co oszczedzac. Dziecko siedzi wygodnie, wysoko, wszystko widzi, zaśnie to jest w pozycji półeżącej,.....
Tutaj szczegółowy opis:
Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Tobi
i 3D:
Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Tobi
Następny w swojej klasie jest Rodi:
Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Rodi AirProtect�
Zresztą tutaj cały przegląd modeli:
Poltrade "Waletko"- Maxi-Cosi- foteliki
Mam nadzieję, ze trochę pomogłam,
pozdrawiam.
reklama
Podziel się: