reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Heja dziewczyny widzę ze szukacie testów oddam za free sama dostałam wiec bardzo chętnie sie podzielę. Egzamina mialam w kwietniu i radze tez pocztytac kodeks dorgowy widzialam ze juz lika podawaly dziewczyny.Pozdrawiam

Sprzedam laktator Medela kupiony w Polsce, stan bardzo dobry, używany bardzo krótko, nie było mi dane karmić piersią i pokarm szybko zanikł
Laktator jest elektryczny działa podłączony do prądu lub na baterie
W zestawie dwie buteleczki z nakretkami, oraz zapas membranek
Cena 30euro plus 5e za membrany czyli 35e
Kontakt
tel. 0851183213
gg 9522490
monika-ch@wp.pl
Preferowany odbiór osobisty Galway

Sprzedam pajacyki, stan idealny jak nowe, uzyte zaledwie kilka razy, dziecko szybko wyrasta, ale jednak takiego maluszka tez trzeba w cos ubierać
Next rozmiat Little Baby 2.3kg moja córcia urodzona 3660g miała je w sam raz na 2 tygodnie
Pozostałe rozmiar 1 miesiąc
Wszystko bardzo dobre jakościowo, wyprane i wyprasowane Polecam!!!
Cena 15e za zestaw lub po 3e za sztukę
Kontakt
tel. 0851183213
gg 9522490
monika-ch@wp.pl

dziewczynki ja nadal tego fotelika samochodowego szukam- na wczoraj:sorry: chyba pozostanie mi jednak kupic nówke-ale drogawe troszke:eek:

teraz wazelina- uwaga :sorry:anineczka Ty to jednak zawsze coś "podpowiesz" :-D:-D Mój szanowny tez mowi,ze nowy to nowy:sorry: Myslalam jednak,ze moze wiesz... ktos nie zuzył czy jak:-D:-D dzięki;-)

reklama
Do góry