reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam rowerek w bardzo dobrym stanie :)

Jak na zdjeciu tylko zielony. rowerek.jpg
Zainteresowanych prosze kontakt na priv.

Ostatnia edycja:
reklama
Laguna 2001 nct 02.13 tax 03.12 w stanie bardzo dobrym sprzedam lub zamienie na malego vana berlingo kangoo lub podobny
DSC_0532.jpgDSC_0535.jpgDSC_0536.jpgDSC_0537.jpg

SPRZEDANY!

Ostatnia edycja:
witam mam ponownie do sprzedania używane łóżko dziecięce PIN FURNITURE w bardzo dobrym stanie z materacem (wymiar łóżka 147 X 79 cm) podnoszona skrzynia to dodatkowe miejsce na przechowywanie, łóżko jest łatwe w montażu

(osoba która je zarezerwowała zniknęła w przestworzach :dry:)

DSCF6473.jpg więcej fotek w linku: łóżko dziecięce

cena 60e

witam mam ponownie do sprzedania używane łóżko dziecięce PIN FURNITURE w bardzo dobrym stanie z materacem (wymiar łóżka 147 X 79 cm) podnoszona skrzynia to dodatkowe miejsce na przechowywanie, łóżko jest łatwe w montażu

Zobacz załącznik 436131 więcej fotek w linku: łóżko dziecięce

cena 60e
A da je się złożyć do transpotu?? Jak tak to ja bym była zainteresowana...i nie zamierzam się rozpływać ;-):-)

Zobacz załącznik 436131 więcej fotek w linku: łóżko dziecięce

cena 60e

widze że jestem druga na liście ;-) ale spytam czy te boczne "bramki" da sie zdemontować??

reklama
Kobietki na mojej stronce nowości biżuteryjne :)

Ponadto każda osoba, która złoży zamówienie za min. 10€ i wpisze w koszyku kod 1402 otrzyma -20% zniżki :)

A do niedzieli 19.02 możecie cieszyć się darmową wysyłką już od zamówień za 5€

Trinkets Jewellery

2.jpgDSC_0539.jpgDSC_0603.jpgDSC_0608.jpgDSC_0625.jpgDSC_0627.jpgDSC_0634.jpgDSC_0637.jpgDSC_0653.jpgDSC_0662.jpg

Do góry