Czesc wszystkim, ma do sprzedania pare zabawek dla dziewczynki, wszystkie Fisher Price rozowy konik 10e, rozowy wozeczek 10e i pare innych; mam jeszcze foltelik bouncer Fisher Price wiek0-4latek, nowy w Argosie 79e)ja sprzedam 30e.Prosze o kontakt meilowy ankamusial@wp.pl, zdjecia tez bede przesylac ma meila
reklama
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
danutek1979
Zaciekawiona BB
hej, to ja poprosze o wiecej zdjeci ceny, jesli mozna danutek1979@wp.pl dzieki
tak 2 od razu bo Ja nie wiem ile i jakie śruby do której bramki a K mówi ze są spakowane razem więcMarta-mam rozumiec ze nie sprzedajesz bramek pojedynczo? Dwie albo wcale?
agata.78
mama trojga
SPRZEDAM:
1. Ubranka dla dziewczynki w wieku 2-3 latka. Ubranka są w dobrym stanie, zadbane, dobrych firm. Ubranek jest około 40 szt, m.in. Kurtka zimowa Ladybird, kurtka jesienna Dora, mnóstwo sukieneczek next i inne, spodnie, sweterki, bluzeczki i inne. Cena 30e
2. Bramkę na schody cena 15e
3. Osłonę na kominek- fireguard, osłona jest uniwersalna, dzięki możliwości jej rozsunięcia od 110 cm do 152cm, wysokość 69 cm, głębokość 44cm cena 20e.
1. Ubranka dla dziewczynki w wieku 2-3 latka. Ubranka są w dobrym stanie, zadbane, dobrych firm. Ubranek jest około 40 szt, m.in. Kurtka zimowa Ladybird, kurtka jesienna Dora, mnóstwo sukieneczek next i inne, spodnie, sweterki, bluzeczki i inne. Cena 30e
2. Bramkę na schody cena 15e
3. Osłonę na kominek- fireguard, osłona jest uniwersalna, dzięki możliwości jej rozsunięcia od 110 cm do 152cm, wysokość 69 cm, głębokość 44cm cena 20e.
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
reklama
karolcia475
Aktywna w BB
Podziel się: