reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Haha nooo, cos o tym wiesz:-)
Ja mam kojec az 8 metrowy ale potrzebuje do odgrodzenia w kuchni jednego miejsca, gdzie moga dziewczyny nastukac sobie troche guzow no i przy okazji narozrabiac:-)

reklama
Poszukuję termoopakowania do butelki Avent (najlepiej z folią w środku ) ... coś takiego :
foto_4.jpg

Powinnam taki miec. Napisałam na pw.

Sprzedam ubranka dla chłopca, rozmiar 3 - 6 miesięcy Tylko cały zestaw Zestaw zawiera ok 58szt.:
- body z krótkim rękawem - 17szt.
- body z długim rękawkiem - 3szt.
- cienkie, zwykle pajacyki (np. do spania) - 5szt.
- cienki, "wyjściowy" pajacyk - 1szt.
- pajacyk z krótkimi spodenkami - 1szt.
- krótki rękawek - 6szt.
- bluzeczki z długim rękawkiem - 6szt.
- skarpetki - 12szt.
- buciki - 2szt.
- cienkie spodenki - 3szt.
- grubsze spodenki ( polarek i sztruks) - 3szt.
- grubsze spodnie ogrodniczki z polarka - 1szt.
- grubsze spodnie ogrodniczki ( nienoszone rozmiar 6 - 9miesiecy) - 1szt.
- sweterek na guziki - 1szt.
- bluza - 2szt.
CENA: 30euro

Mam na sprzedaz ksiazki (po 1 sierpnia do odbioru):

Zaulek lgarza robert mcliam Wilson SPRZEDANE
Zaułek Łgarza - Mcliam Wilson Robert - - empik.com
5 euro

Gdybym ci kiedys powiedziala judy budnitz SPRZEDANE
Gdybym ci kiedyś powiedziała - Budnitz Judy - - empik.com
5 euro

Zawsze i na zawsze cathy kelly SPRZEDANE
Zawsze i na zawsze - Cathy Kelly - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
4 euro

Lekcja anatomii Philip Roth SPRZEDANE
Lekcja Anatomii - Roth Philip - - empik.com
4 euro

Zycie milosne zeruya shalev SPRZEDANE
Życie miłosne - Zeruya Shalev - - empik.com
5 euro

Bog rzeczy malych SPRZEDANE
Bóg rzeczy małych - Roy Arundhati, Arundhati Roy - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl (inne wydanie)
5 euro

przy zakupie kilku cena do negocjacji :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lena ja zamawiam 5 :Zaułek Łgarza,Zawsze na zawsze,Bog rzeczy malych, Gdybys mi kiedys powiedzial i Życie miłosne. Napisz mi na prv jak sie umowimy co do odbioru.

Do góry