reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Haha nooo, cos o tym wiesz:-)
Ja mam kojec az 8 metrowy ale potrzebuje do odgrodzenia w kuchni jednego miejsca, gdzie moga dziewczyny nastukac sobie troche guzow no i przy okazji narozrabiac:-)

reklama
Poszukuję termoopakowania do butelki Avent (najlepiej z folią w środku ) ... coś takiego :
foto_4.jpg

Powinnam taki miec. Napisałam na pw.

Sprzedam ubranka dla chłopca, rozmiar 3 - 6 miesięcy Tylko cały zestaw Zestaw zawiera ok 58szt.:
- body z krótkim rękawem - 17szt.
- body z długim rękawkiem - 3szt.
- cienkie, zwykle pajacyki (np. do spania) - 5szt.
- cienki, "wyjściowy" pajacyk - 1szt.
- pajacyk z krótkimi spodenkami - 1szt.
- krótki rękawek - 6szt.
- bluzeczki z długim rękawkiem - 6szt.
- skarpetki - 12szt.
- buciki - 2szt.
- cienkie spodenki - 3szt.
- grubsze spodenki ( polarek i sztruks) - 3szt.
- grubsze spodnie ogrodniczki z polarka - 1szt.
- grubsze spodnie ogrodniczki ( nienoszone rozmiar 6 - 9miesiecy) - 1szt.
- sweterek na guziki - 1szt.
- bluza - 2szt.
CENA: 30euro

Mam na sprzedaz ksiazki (po 1 sierpnia do odbioru):

Zaulek lgarza robert mcliam Wilson SPRZEDANE
Zaułek Łgarza - Mcliam Wilson Robert - - empik.com
5 euro

Gdybym ci kiedys powiedziala judy budnitz SPRZEDANE
Gdybym ci kiedyś powiedziała - Budnitz Judy - - empik.com
5 euro

Zawsze i na zawsze cathy kelly SPRZEDANE
Zawsze i na zawsze - Cathy Kelly - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
4 euro

Lekcja anatomii Philip Roth SPRZEDANE
Lekcja Anatomii - Roth Philip - - empik.com
4 euro

Zycie milosne zeruya shalev SPRZEDANE
Życie miłosne - Zeruya Shalev - - empik.com
5 euro

Bog rzeczy malych SPRZEDANE
Bóg rzeczy małych - Roy Arundhati, Arundhati Roy - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl (inne wydanie)
5 euro

przy zakupie kilku cena do negocjacji :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lena ja zamawiam 5 :Zaułek Łgarza,Zawsze na zawsze,Bog rzeczy malych, Gdybys mi kiedys powiedzial i Życie miłosne. Napisz mi na prv jak sie umowimy co do odbioru.

Do góry