reklama
Joanna Galway
Aktywna w BB
czesc
Mam do sprzedania kilka rzeczy z tym że sprawa wygląda tak że niektóre rzeczy mogę oddać juz teraz, a niektóre można sobie u mnie zarezerwowac i odebrać w sierpniu. A to dlatego ze wyprowadzam sie na dobre do Polski i do tego czasu bede z nich korzystać. Chciałam juz teraz ogłosić czego będę chciał sie pozbyć, bo wiem ze potrzeba troche czasu zeby posprzedawać to wszystko. Brać tego do domu nie mam zamiaru, a lepiej jak poszukam kupca już teraz i przynajmniej będę wiedziała ze sprzedam wszystko przed wyjazdem. Więc jeżeli komuś nie będzie przeszkadzało ze dostanie cos dopiero w sierpniu i zdecyduje ze chciałby kupić ode mnie jakąs rzecz to prosze o kontakt gg5410450 lub priv.
Rzeczy do sprzedania teraz:
1. Graco fotelik samochodowy (nosidełko) 0-13kg w bardzo dobrym stanie. Cena 10 euro
2. Sterylizator firmy Avent w bardzo dobrym stanie. Regularnie odkamieniany. Dołączona miarka i instrukcja obsługi.
Sterylizuje 6 butelek w 8 minut. Cena 15 euro
Rzeczy do zarezerwowania i odbioru w sierpniu:
1. Przewijak z dwoma pakownymi półkami. Bardzo stabilny i pojemny. Cena 50 euro
2. Huśtawka 3w1 Fisher Price z melodyjkami łączy w sobie aż 3 funkcje: huśtawka i leżaczek dla najmłodszych i bujaczek dla starszych dzieci. Rewelacyjna i funkcjonalna. Cena 30 euro ZAREZERWOWANA
3. Wanienka której wielką zaletą jest to że jest głęboka i dziecko kąpiąc sie w niej i pluskając nózkami nie rozlewa wody. Cena 10 euro
kontakt gg5410450 lub priv
dzieki
Mam do sprzedania kilka rzeczy z tym że sprawa wygląda tak że niektóre rzeczy mogę oddać juz teraz, a niektóre można sobie u mnie zarezerwowac i odebrać w sierpniu. A to dlatego ze wyprowadzam sie na dobre do Polski i do tego czasu bede z nich korzystać. Chciałam juz teraz ogłosić czego będę chciał sie pozbyć, bo wiem ze potrzeba troche czasu zeby posprzedawać to wszystko. Brać tego do domu nie mam zamiaru, a lepiej jak poszukam kupca już teraz i przynajmniej będę wiedziała ze sprzedam wszystko przed wyjazdem. Więc jeżeli komuś nie będzie przeszkadzało ze dostanie cos dopiero w sierpniu i zdecyduje ze chciałby kupić ode mnie jakąs rzecz to prosze o kontakt gg5410450 lub priv.
Rzeczy do sprzedania teraz:
1. Graco fotelik samochodowy (nosidełko) 0-13kg w bardzo dobrym stanie. Cena 10 euro
2. Sterylizator firmy Avent w bardzo dobrym stanie. Regularnie odkamieniany. Dołączona miarka i instrukcja obsługi.
Sterylizuje 6 butelek w 8 minut. Cena 15 euro
Rzeczy do zarezerwowania i odbioru w sierpniu:
1. Przewijak z dwoma pakownymi półkami. Bardzo stabilny i pojemny. Cena 50 euro
2. Huśtawka 3w1 Fisher Price z melodyjkami łączy w sobie aż 3 funkcje: huśtawka i leżaczek dla najmłodszych i bujaczek dla starszych dzieci. Rewelacyjna i funkcjonalna. Cena 30 euro ZAREZERWOWANA
3. Wanienka której wielką zaletą jest to że jest głęboka i dziecko kąpiąc sie w niej i pluskając nózkami nie rozlewa wody. Cena 10 euro
kontakt gg5410450 lub priv
dzieki
julia28
Mama lutowa 2007
agata.78
mama trojga
SPRZEDAM:
1. Ubranka dla dziewczynki 1,5 - 2 latka. Ubranka są w bardzo dobrym stanie, dobrych firm: next, adams, nike, puma, name it itp. Jest ich ponad 50 sztuk.Cena 60 e
2. Buty Nike w idealnym stanie, bardzo mało używane, rozm 4 UK (36,5).Cena 15e
3. zabawki: łóżeczko, nosidełko, torba Silver Cross plus lalka Baby Born-płacze, śmieje się, gaworzy.Cena 15e
4. Nową torbę Baby Innovations wraz z przewijakiem; bardzo funkcjonalna, ma wiele przegródek oraz 2 termiczne kieszonki na butelki.Cena 10e
1. Ubranka dla dziewczynki 1,5 - 2 latka. Ubranka są w bardzo dobrym stanie, dobrych firm: next, adams, nike, puma, name it itp. Jest ich ponad 50 sztuk.Cena 60 e
2. Buty Nike w idealnym stanie, bardzo mało używane, rozm 4 UK (36,5).Cena 15e
3. zabawki: łóżeczko, nosidełko, torba Silver Cross plus lalka Baby Born-płacze, śmieje się, gaworzy.Cena 15e
4. Nową torbę Baby Innovations wraz z przewijakiem; bardzo funkcjonalna, ma wiele przegródek oraz 2 termiczne kieszonki na butelki.Cena 10e
Załączniki
-
zdjecia 023.JPG67,8 KB · Wyświetleń: 57
-
zdjecia 022.JPG68,1 KB · Wyświetleń: 85
-
zdjecia 024.JPG71,7 KB · Wyświetleń: 91
-
zdjecia 027.JPG64,9 KB · Wyświetleń: 84
-
zdjecia 028.JPG66,8 KB · Wyświetleń: 53
-
zdjecia 012.JPG67,4 KB · Wyświetleń: 82
-
zdjecia 029.JPG71,9 KB · Wyświetleń: 85
-
zdjecia 032.JPG62,2 KB · Wyświetleń: 85
-
zdjecia 030.JPG68,7 KB · Wyświetleń: 60
-
LB80720sthm.jpg1,4 KB · Wyświetleń: 155
agata.78
mama trojga
WITAM MAM DO SPRZEDANIA TO CO NA ZDJECIACH 3 CIUSZKI DLA CHLOPCZYKA JAK NOWE UZYWANE JEDEN RAZ BODY 3-6MC NEXT I DWIE BLUZECZKI 2-4MC H&M CENA ZA ZESTAWIK JEDYNE 3e plus koszt przesylki. MAM TAKZE DWA ZESTAWIKI DO ZABAWY ELC ZESTAW KEMPINGOWY ORAZ SALON FRYZJERSKI DLA ZWIERZAT ZE WSZYSTKIMI AKCESORIAMI STAN OCENIAM NA CELUJACY MOJA MALUTKA BAWILA SIE TYM DWA RAZY CENA JAKA DALAM TO 12E ZA KEMPING A 9EURO ZA SALON FRYZJERSKI A CHCE TO SPRZEDAC W ZESTAWIE ZA 7E PLUS KOSZT PRZESYLKI LUB OSOBNO 4E DOMEK. PISZCIE NA EMAIL: margaritkaa21@wp.pl lub gg 6883231
julia28
Mama lutowa 2007
poszukuje komody do pokoju nawet dwóch jakby byly na zbyciu:-)
reklama
Podziel się: