reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Aga Irlandia, jakby Ci sie nie przypomnialo, gdzie laktator zarezerwowalas, to ja tez mam na zbyciu:-) Avent, za 10e. I poduszke do karmienia, tez za 10e:-) Termos styropianowy NUK za 5e:-) Podgrzewacz do butelek GRATIS:tak::-)
I komplet za 15e:oslonka na lozeczko, kolderka i poszewka na podusie... dla dziewczynki:-D:-D:-D:-D:-D
Cholercia, znowu nie moge dodac zdjec, WTF:baffled::baffled::baffled: Ale jak cos, to na @ przesle:-)

reklama
oddam: puder płynny na ospę,gdyby się komuś wkrótce przydarzyła,z tym ze ważny do końca maja:sorry: Kupiłam w PL w kwietniu i nie spojrzałam ze taki krotki termin.A może one zawsze maja krotki..:confused:

aga irlandia jesli bys byla zainteresowana to i ja mam laktator i reczny (avent) i elektryczny (tomme tippee) oba urzyte raz, poduche rogala do karmienia tez Cena do dogadania:-):-)

jesli bylyby inne mamusie zainteresowane to rowniez zapraszam Info na priv:tak::-)

SPRZEDAM:
ciuszki w rozmiarach od new born do 80cm wzrostu : body, spiochy, pajace, spodenki, bluzeczki, koszulki Jest tego naprawde duzo Cena do uzgodnienia

Ostatnia edycja:
Lady Zgaga a dzieki za propozycje,ale ja chcialam laktator elektryczny,bo ten aventowski reczny mialam i niestety nie byl dla mnie dobry,bo jakos nie szlo mi sciaganie nim,szybciej bylo zwyczajnie reka sciagnac:-D
poduchy nie potrzebuje,podgrzewacza do butelek tez nie,pojemniek steropianowy mam po Mayce ,chyba ze 2 razy uzyty:zawstydzona/y:posciel do lozeczka tez mam uniwersalna zolta:-D
ja jak bede u Pauletty to tylko na chwilke ,odebrac co trza i glowy zawracac nie bede:-Dale moze jak macie ochote to mozemy sie razem spotkac w jednym miejscu:tak:

Aga ja nie mam laktatora:/ Może miałam go podrzucić jak będe ale nie paiętam od kogo chyba Martuśka...?

Dziewczyny mam do sprzedania grę tv (działająca na takiej samej zasadzie jak wii)

DSC_0900.JPGDSC_0895.JPGDSC_0898.JPG

Cana 20 e

reklama
Do góry