reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Czesc wszystkim, mam do sprzedania troche zabawek po coreczce, 6-36miesiecy fisher price plyscool, w bardzo dobrym stanie, nie widnieje czesto na forum wiec piszcie na meila gdyby ktos byl zainteresowany, przesle rowniez zdjecia, ankamusial@wp.pl

Piszę tego posta w imieniu mojej koleżanki która ma ciężką sytuację finansową...:-(

Przyjmę ciuszki dla chłopca (bądź typu unisex) do roczku czasu.

Więc jeśli któraś z Was ma ciuszki po swoich dzieciaczkach i chce się ich pozbyć, to ja je chętnie przyjmę i przekażę koleżance.

Sprzedam Nokia X3
Prawie wogóle nie używana,niestety nie mam oryginalnych słuchawek do niej (daję inne) w zestawie ładowarka.Możemy dowieźc do Limerick czy Dublina.
Cena 60euro.
27zjhwl.jpg
[/IMG]

Ponawiam
sprzedam:

wozek podwojny graco stadium duo. Mam do niego folie przeciw deszczowa i ochraniacz/ocieplacz na nozki. Stan dobry. 55e
Zobacz załącznik 340838

hustawka graco. Stan bardzo dobry. 55e
Zobacz załącznik 340839

mata edukacyjna. Stan bardzo dobry. 15e
Zobacz załącznik 340835

poduszka- rogal do karmienia. Stan dobry. 10e
Zobacz załącznik 340836

komplet: Kolderka, oslonka na lozeczko i poszewka na podusie. Stan bardzo dobry. 18e
Zobacz załącznik 340833

torba na rzeczy dla maluszka, penaten z doczepianym na zamek przewijakiem. Stan bardzo dobry. 10e
Zobacz załącznik 340837Zobacz załącznik 340834

wszystkie rzeczy czyste i zadbane.
Wiekszosc tylko po moich dzieciach.
Wiecej zdjec zainteresowanym moge przeslac na maila
pencil.png

Sprzedam lozeczko drewniane 3 poziomy, dwa wyjmowane szczebelki z materacem + do tego dwie zmiany poscieli i przescieradlo!!!!!!!

Załączniki

• 100_1411.jpg
    100_1411.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 31
  • 100_1410.jpg
    100_1410.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 100_1412.jpg
    100_1412.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry