reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
lubiczanka
Fanka BB :)
W związku z przeprowadzką
Sprzedam komputer stacjonarny-taki o
Pacard Bell-Płaski monitor(15"),pentium 4 CPU 2.40GHz,2.40GHz,512MB RAM,2 wejscia USB,2 wejścia dvd(można np.nagrywać z płytki na płytkę bez potrzeby zgrywania na komputer).Komputerek smiga jak ta lala-jedyna wadą jest widoczny na zdjęciu brak górnej klapki-ale w niczym to nie przeszkadza w użytkowaniuCena to 120e
Sprzedam komputer stacjonarny-taki o
Pacard Bell-Płaski monitor(15"),pentium 4 CPU 2.40GHz,2.40GHz,512MB RAM,2 wejscia USB,2 wejścia dvd(można np.nagrywać z płytki na płytkę bez potrzeby zgrywania na komputer).Komputerek smiga jak ta lala-jedyna wadą jest widoczny na zdjęciu brak górnej klapki-ale w niczym to nie przeszkadza w użytkowaniuCena to 120e
lubiczanka
Sprzedam
Dwa komplety do chrztu dla chłopca(na ok 3mies)-jeden lżejszy drugi cieplejsz-oba mają w komp.czapeczkę i buciki,oraz suknię wieczorową(balową)-3cz-gorset,spódnica,szal(w rzeczywistości naprawdę ładniejsza niż na zdjęciu)-rozmiar 40(+/-)-wielkość gorsetu można dopasowywać wiazaniem na plecach.Wszystko użyte tylko raz-cena każdej rzeczy (osobno)to 20e
Dwa komplety do chrztu dla chłopca(na ok 3mies)-jeden lżejszy drugi cieplejsz-oba mają w komp.czapeczkę i buciki,oraz suknię wieczorową(balową)-3cz-gorset,spódnica,szal(w rzeczywistości naprawdę ładniejsza niż na zdjęciu)-rozmiar 40(+/-)-wielkość gorsetu można dopasowywać wiazaniem na plecach.Wszystko użyte tylko raz-cena każdej rzeczy (osobno)to 20e
kasiekgalway4
Zaciekawiona BB
Kupię sokowirówke
Mam do sprzedania ponad 60 sztuk ubranek dla dziewczynki 3-4 lata: sukienki, dresy welurowe, t-shirty, bluzeczki, podkoszulki, spodenki jeansowe i sztruksowe, buciki... Wszystko w bardzo dobrym stanie, wyprane i wyprasowane, zdjecia na priv. Lokalizacja: Wexford, ale mozliwosc wysylki na cala Irlandie, cena 50euro.
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Lubiczanko a nie masz może do sprzedania jakiegoś futra?
lubiczanka
Tichonek-a wyobraz sobie,ze mam))Ale tak będę wpadać z czymś od czasu do czasu-coby się pozbyć zbędnego balastu przed przeprowadzka
pauletta82
Sexy Big Mamma
Lubiczanko a nie masz może do sprzedania jakiegoś futra?
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Wiedziałam,że w tej kwestii nie zawiedzieszDobre futro nie jest złe
Podziel się: