reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Mam do sprzedania buty chłopięce rozm 28 , używane lecz są w bdb stanie, adidasy oraz półbuty ecco. Olivier wyrósł z nich bardzo szybko i dlatego postanowiłam je sprzedać gdzie zazwyczaj wyrzucam do kosza.
Adidasy 10euro(cena originalna 30)
Ecco 20euro (cena originalna 55)

IMG_0778.jpg
IMG_0779.jpg

Aha i jesze ponawiam stare ogłoszenie
-Grającą gitare i okularami i mikrofonem prawie wogóle nieużywana - 10euro i dorzucam zabawke tira gratis.
-śpiworki do spania jeden do 18 mies(żółty), drugi błękitny na 100cm do 3 lat (Premamam) z doczepianymi rękawami ewenutalnie na zimne noce. używane w dobrym stanie - 10 euro
- Pajacyki na zime zapinane na zamek błękitne jeden dla newborna do 68cm z zakrywanymi rekawami i nogawkami (Name It), drugi troche większy delikatniejszy-15euro

Załączam zdjęcia, prosze pisać na priva:)

Załączniki

• IMG_0771.jpg
    IMG_0771.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0772.jpg
    IMG_0772.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0767.jpg
    IMG_0767.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0773.jpg
    IMG_0773.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0768.jpg
    IMG_0768.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0774.jpg
    IMG_0774.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Mam do sprzedania Training potty pants 3-4 lata do 104cm.Kupilam wczoraj w Mothercare dla mojego Ola,ale za male:-(Cena 12,99,sprzedam za 6E.W paczce sa 2 sztuki,jedne czerwone,drugie niebieskie z ciufcia Thomasem.Przymierzone tylko na dupcie Ola.

WolfiA przepraszam,ze dopiero odpisuje :sorry2: tablica ta jest taka hmm- poszukam fotki jak NIki przy niej gdzies stoi- albo zmierze zaraz- o juz mam- 80 cm od podłogi az po sam czubek ;-):-D taka typowa dla maluchów;-) 15 e bym chciala:sorry:

Margaritta ja bym ją od Ciebie wzięła, ale w Dublinie będę najprawdopodobniej dopiero pod koniec lutego:sorry2: Jeżeli mogłaby poczekać, to super, a jak nie to trudno:sorry2: No chyba, że jakaś mama mogłaby ją dla mnie od Ciebie odebrać, albo Ty będziesz przejazdem w Portlaoise, to zapraszam:-)

SPRZEDAM niedrogo:-):-):-):-)

Konsole NINTENDO Wii z akcesoriami

Fotelik samochodowy 9-18kg firmy "BRITAX ROMER" MODEL KING TS PLUS

Gondola Quinny kolor czerwony

Fotelik samochodowy/nosidelko Maxi Cosi kolor czerwony

Laktator elektryczny Tommee Tippee

5 duzych workow ciuszkow dla chlopca od rozm newborn po ciuszki na 86cm

wiecej info na priv Dla zainteresowanych zdjecia na maila:biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry