reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
ktos cos wspominałz Galway ze bedzie Dublinie:-)

no i znalazlam ze naszej zgagi mąz bedzi w Dublinie:-)

Ostatnia edycja:
Sprzedam.

· Łóżeczko turystyczne firmy HAUCK – 20e
· Foteliki samochodowe z bazą firmy Graco od 0 – 13 kg – 30e jeden
· Podgrzewacz do butelek TOMMEE TIPPEE – 15e
· Laktator TOMMEE TIPPEE – 10e
· Dużą matę – 15e
· Leżaczek 15e
· Chodzik –20e
· Dwa rożki po 6 e
· Huśtawka 15e
dwa komplety pościeli do łóżeczka jedna jak na zdjeciu a druga z kolorem jasnym zielonym po 15 e.

ł067s.jpgD08136_M.jpgDSC02406.jpgZobacz załącznik 318295huśtawka.jpgpo3!_a1.jpg219_9044.jpg255_9044.jpg

Kontakt tel. 0872685601 Angelika . Carlow

Dziewczynki, co do przekazania tej zabawki od Pauletty, to ja niestety nie moge obiecac, ze moj maz na 100% bedzie w Dublinie. On bedzie lecial po nas do PL za jakies 3-4 tyg. ale nie ma jeszcze biletow. I byc moze bedzie lecial z Cork jesli bilety powrotne taniej nas wyniosa. Takze nie chce czegos obiecywac, zeby pozniej nie miec stresu i okazac sie nieslowna:sorry:

MARTUŚKA-I JA DZIĘKUJĘ(KAMCI RÓWNIEŻ)-ciuszki są prześliczne-i takie tycie:)))
Pauletta-nie mogłam w to uwierzyc,ale przesyłka od Ciebie była w piatek-również wielkie dzięki:))))

reklama
Witam
Mam do sprzedania kilka ciekawych i w bardzo dobrym stanie rzeczy dla malego dziecka.Wszystko to bylo bardzo malo uzywane lub w ogole.Byc moze cos Tobie sie przyda a ja tego akurat juz nie potrzebuje.

- Zestaw Graco Quattro Tour Deluxe(wozek,gondola i fotelik samochodowy),- cena 180EUR (w mothercare teraz 300EUR)DODATKOWO DORZUCAM OSLONE PRZECIWDESZCZOWA DO WOZKA GRATIS - W SKLEPIE 30EUR,

- Hustawka el,wanienka ze stojakiem i siedzisko - 110EUR

Zainteresowane dziewczyny prosze o wiadomosci na priva,pozdrawiam.

150420101176.jpg150420101171.jpg150420101179.jpg250520101239.jpg250520101241.jpg150420101181.jpg

Do góry