reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
WITAM!!!

Sprzedam gondole QUINNY-stan bardzo dobry!
IMG_0211.JPG

ORAZ nawigacje SONY U53-NOWA,NIEUZYWANA!!! W ZESTAWIE WSZYSTKO! DODATKOWO DODAM ETUI NA NAWIACJE WARTE 34.99€. Nawigacja posiada mape Irlandii i Wielkiej Brytanii,ale oczywiście można wgrać inne mapy!
IMG_0213.JPG

ZAINTERESOWANYCH Z LIMERICK I OKOLIC ZAPRASZAM NA PRIV!

Ciao!

Na sprzedaz - kosz do....ekhm...do koszykowki :-D Metalowa obudowa. Do montazu na np.scianie budynku. Do tego 2 siatki do wymiany gratis:-) Kosz nowka sztuka - 10 e

Załączniki

• kosz2.jpg
    kosz2.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35
  • kosz1.jpg
    kosz1.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 45
  • siatki.jpg
    siatki.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 42
kurcze Misia wzięłabym i dziś,ale nie mam jak...a moje chłopaki właśnie o tym ostatnio wspominali :sorry2:
jak by nikt nie kupił przez te 2 tygodnie co mnie nie będzie to zostaw dla mnie proszę :sorry2:

a drugi wyglada tak samo??
czy jakbym Ci wyslala pieniadze na konto wyslalabys mi je paczka?? i czy masz jakies realne fotki??
co dokladnie wchodzi w sklad??czy jest koszula?? i ten sweterek co widac na zdjeciu?? pozdrawiam

reklama
Angelika...
a moze jakies ubranka jeszcze dla chlopca??

mam do sprzedania duzooooooooooooooo ciuszkow po moich dziewczynkach!
rozmiary od 6 miesiecy do 2 latek!

ceny od 50c w gore! polecam bo warto
wszystkie bluzeczki cena 50c za sztuke.
rozmiary kolejnko:
bluzeczka w paski od 9 miesiecy
bluzeczka brazowo rozowa 9-12
hello kitty 6-9
upsy daisy 6-9
serduszka 18-23
dora 2-3 latka

niebawem wiecej fotek

plaszczyk jeansowy z futerkowa podpinka rozmiar od 12 miesiecy cena 10 e do negocjacji

czarna marszczona dluga spodnica ciazowa z szerokim pasem cena 7e rozmiar 12

buciki rozmiar 2 czyli na 6-12 miesiecy buciki sa clarksa cena 3e
komplet spodenki i kurteczka ocieplane ze sciagaczami!kupione we francji na powyzej 18 miesiecy cena 10e do negocjacji

wysylka jest mozliwa

Załączniki

• blu.jpg
    blu.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 42
  • bl.jpg
    bl.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 42
  • bluzka.jpg
    bluzka.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 38
  • bluz.jpg