reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
sprzedam książki :
"jak powiedzieć swojemu dziecku nie" ,
"język niemowląt"
język dwulatka"
rożek w kolorze różowym w misie
stepper
oraz huśtawkę fisher price dla dziecka do 9 kg(zainteresowanym wyślę zjęcia)

Załączniki

• aqa2y1dvtzgg_55l_small.png
    aqa2y1dvtzgg_55l_small.png
    38,6 KB · Wyświetleń: 200
  • aqa34iop1fyt_3wj_small.png
    aqa34iop1fyt_3wj_small.png
    17,6 KB · Wyświetleń: 204
  • aqanrpxg4bq_4gm_small.png
    aqanrpxg4bq_4gm_small.png
    25,6 KB · Wyświetleń: 200
Mam do sprzedania:
-elektryczna odciagarke do mleka Medel
-zabawke fisher price słonik grajacy z klockami do ciągniecia
-wózek z Polski bardzo fajny spacerówka(kolor czarno brązowy)Peg Perego, zwrotny lekki, pakowny dobrze mi służył(w dobrym stanie).
-lokówka do włosów nowa nie uzywana
- śiwecace w nocy postaci na ściane z motywu Kubusia Puchatka
-steper do ćwiczen UK Sport Imports, established importer of quality sporting equipment
-Ksiązki "W oczekiwaniu na dziecko" i jedna po angielsku która mi posłużyla do pocwiczenia słowek przed porodem "Pregnancy&birth" Sprzedam ksiązki razem wyłącznie za 10euro.
- konsole dla dzieci w idealnym stanie V.Smile Baby™ Infant Development System - 80-069000 - VTechkids.com
-oraz kilka zabawek chicco(uspokojajace światełko i muzyczka dla malucha do łozeczka ), V tech grajaca ksiażeczka, kierownica i ciufcia z odglosami zwierzat.
-oraz drewniana hustawka z Polski, do zawieszenia nad drzwi albo na haki, lub ja mialam u siebie zawieszona na takiej rurze do podnoszenia sie.

To chyba na tyle:)
Piszcie na priv:)

Huśtawka sprzedana!

Załączniki

• DSCN1356.jpg
    DSCN1356.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCN1357.jpg
    DSCN1357.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCN0639naklejki..jpg
    DSCN0639naklejki..jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN0640lokowka..jpg
    DSCN0640lokowka..jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 34
  • 101_2641.jpg
    101_2641.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 37
  • 101_2640.jpg
    101_2640.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 101_2639.jpg
    101_2639.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
witam!
sprzedam nowiusienki wozeczek premaman.
nigdy nie uzywany (na foteliku nadal widac orginalna metke).
wozek sklada sie z gondolki, w ktorej mozna regulowac wysokosc glowki oraz z fotelika samochodowego.
trzeba jedynie dokupic do niego adaptor jesli chce sie zamontowac foteliki.(mozna je kupic w mathercare).
sprzedaje wozeczek poniewaz byl to piekny prezent choc dla mnie niestety nie praktyczny bo ja potrzebuje wozeczka podwojnego.

cena wozka to 150e.
prosze o wiadomosci tylko na priv

ps;spodnie ciazowe juz nieaktualne :)

Załączniki

• P1060066.jpg
    P1060066.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 71
Mam do sprzedania klatke dla papugi- jedzenie dorzucam gratis. Cena 10e

Mam do oddania duza siate zabawek- glownie pluszowe maskotki. Zabawki sa czyste i w dobrym stanie

Foty na maila, kontakt na priva:-)

Mam do sprzedania klatke dla papugi- jedzenie dorzucam gratis. Cena 10e

Mam do oddania duza siate zabawek- glownie pluszowe maskotki. Zabawki sa czyste i w dobrym stanie

Foty na maila, kontakt na priva:-)

a papuga gdzie ? :p a ja dalej czekam na Cene Telkii :) kurcze jestem tak przyzwyczajona ze od malusinkiegow domu zawsze byly zwierzaki Mnostwo zwierzakow ... a Tu na razie nie mam :(:(:(

reklama
Do góry