reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

anineczka arka poszla tzn pojdzie :-) Pauletta napisala mi wiadomosc o 12:22, wiec byla pierwsza.

W takim razie juz BEZ ARKI, wszystkie powyzsze zabawki sprzedam za 40 euro, tzn namiot, liczydlo, odkurzacz, kulki.

reklama
mama ady super!Zatrzymuje namiot dla Ciebie.Powod sprzedazy namiotu jest taki, ze nie mam na niego tu miejsca (sama zobaczysz jak wpadniesz).A Amanda uwielbiala go,ale coz...

Arka poszla, namiot pojdzie!

Wiec..na sprzedaz w dalszym ciagu mam: LICZYDLO za 10 e,WYLATUJACE KULKI Z MUZYKA za 20 e i ODKURZACZ za 15 euro lub powyzsze 3 zabawki za 35 euro

Mama ady :-)

UWAGA!Sprzedam za 10 euro ta tablice!Nie posiadam do niej juz zadnych kredek ani nic. Sprzedam sama tablice. Po tej bialej stronie maluje sie tym specjalnym markerem,ktory zmazuje sie zwykla sciereczka na sucho. Z drugiej strony jest tablica na krede. Wysokosc regulowana. Tablica nie jest w idealnym stanie, dlatego taka cena. Na tablicy do kredy jest male zniszczenie, tzn byla naklejona tam naklejka,ktora jak sie oderwalo..oderwala sie z kawalkiem tablicy.Ale dalej mozna po tym pisac kreda. Tablica nie jest popsuta.Biala strona jest w dobrym stanie. Wystarczy dokupic mazaczek do niej i krede. Powod sprzedazy jest taki, ze nie mam miejsca na nia W innym przypadku moje dziecie, dalej by z niej korzystalo:-)
8610046320034080.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do sprzedania UBRANKA PO FILIPKU
rozmiar od 68- do 74 -pare na 80...
bluzki, dresiki, spodnie, kompety, body wiekszosc rzeczy jest z H&M wiec rozmiarowka jest zawyżona ...sa tez rzeczy z next, kapphAl, mothercare ,Nike i inne...
wlasnie jestem w trakcje robienia fotek
w razie pytan prosze pisac na priv
chcialabym sprzedac wszytko na raz ...

Ostatnia edycja:
wilwia tak, mam :-) Swietna zabawka, dziecko ma radoche z tego. Przynajmniej moja miala i pewnie dalej by miala, ale ostatnio wogole nie zwraca uwagi na zabawki. Jest na etapie strojenia sie,malowania,zabawiania laleczek itp :-)

Hej Dziewczynki

NAKLEJKI-NOWE- sztuka-4 e
lub zamienie na interaktywna zabawke dla Alutka:-)

Ps. naklejki sa na sciane ale nie sa duze bo jedynie formatu A4

Załączniki

• naklejki5..jpg
    naklejki5..jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 39
  • naklejki4..jpg
    naklejki4..jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 32
  • naklejki2..jpg
    naklejki2..jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 34
  • naklejki3..jpg
    naklejki3..jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 36
  • naklejki1..jpg
    naklejki1..jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
misia to na ściane?? ja chce!!!a jesli nie to moja córcia pewnie by chciała,nie wiem jak sie pisze ale tą kitty i ta reszte tez :) bo mam wszystko poobklejane

Do góry