reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

sorki bardzo dziewczyny ale ja sie nie moge powstrzymac jak widze takie rzeczy
to jest zwyczajne nabijanie ludzi w butelke i tym razem napierw sie upewnilam z cena wiec same mi przyznacie ze mam racje
prosze bardzo cena nowej maty skoro nowa jest za 34euro to jak mozna sprzedawac uzywana w super stanie w cenie promocyjnej za 35:confused: normalnie szok:szok:
ravena jak widzę na matach chyba się nie znasz bo ta co pokazałaś jest całkiem inna niż ta którą aga wystawiła na sprzedaż.. mm taką samą co na i dałam za nią 69.99 euro
więc nie wiem o co aferę robisz:sorry2:

ravena ku Twojej wiadomosci to mata ,ktora pokazalas nie jest ta,ktora ja mam......to po pierwsze......po drugie kupilam ja za 69.90 wiec sprzedaje za 35 bo to polowa ceny( no chyba ze z matma u mnie kiepsko i liczyc nie umiem)
a tak swoja droga to nie rozumiem calej tej Twojej akcji.....nie chcesz kupic,nie sprzedajesz a mieszasz sie we wszystko ,conajmniej jakby ktos Cie o to prosil......no wybacz,ale nie wiem o co Ci chodzi.........
:-D:-D:-D

reklama
Misia jezeli w domku masz tylko panele tzn.zadnych dywanow to Alex nie bedzie mial z niego pozytku bo za szybko bedzie jechal i maly za nim nie nadazy-wiem z doswiadczenia bo mialam ten sam problem z Norbertem:zawstydzona/y: Po dywanach spisuje sie na 5:tak:( To tylko taka moja mala porada);-)

Misia jezeli w domku masz tylko panele tzn.zadnych dywanow to Alex nie bedzie mial z niego pozytku bo za szybko bedzie jechal i maly za nim nie nadazy-wiem z doswiadczenia bo mialam ten sam problem z Norbertem:zawstydzona/y: Po dywanach spisuje sie na 5:tak:( To tylko taka moja mala porada);-)
To samo mialam napisac.

ale wiem ze sa pchacze chicco co maja zamontowana blokate i one jezdza dobrze po panelach,ale nie wiem czy tutaj sa takie pchacze bo w PL to na pewno

reklama
Do góry