reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ogłoszenia: Kupię, oddam, zamienię, sprzedam, przyjmę

Chyba dobrze trafiłam...mam nadzieje ;-)

Mam do sprzedania wózek Coneco spacerówke model w linku kolor niebieski
http://allegro.pl/item1123684515_coneco_spacerowka_traper_2010_duza_zabawka_grati.html

Wózek używany jakieś 5 miesięcy...Piotrek odmówił wożenia jak tylko zaczął chodzić...Wózek ma w sumie zużyte tylko koła,reszta jak nowa, wszystko w całości...Do całego zestawu zabawka do wózka ala łańcuszek plastikowa

Cena to 200 zł

Jeśli któraś z was byłaby zainteresowana to zapraszam na PW

Pozdrawiam :-)

reklama
Hej
Mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny x-lander 3 kołowy, niebieski. To jest model z 2007 roku, wózek jest w b.dobrym stanie. Mam do niego torbę, śpiworek na nogi do spacerówki i pokrowce przeciwdeszczowe na gondole, fotelik i spacerówke. Jutro włożę go na allegro to wstawie link. Chcę za niego 600zł.
Jeśli ktoś jest zainteresowany piszcie na pw :-)

http://allegro.pl/show_item.php?item=1187642702

Wózek sprzedany!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam,
ja mam do sprzedania podgrzewacz Lovi (całkiem nowy, nie używany! nie przydał mi się niestety) cena 40zł, do podgrzewacza jest miseczka i 2 łyżeczki zmieniające kolor
jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać, sterylizator do butelek też sprzedam, też nie używany :/

Ostatnia edycja:
To ja też :-)

a co tylko biednego Wielkiego Allegrossa bedę męczyc ;-)

mam do sprzedania:

- chustę elastyczną antybakretyjną firmy Chusta.pl - w kolorze czekolady :-)
- pałąk do wózka/fotelika samochodowego firmy Tiny Love - różowy - nigdy z domu nie wyprowadzony...
- mata edukacyjna firmy Tiny Love - po 2 dzieci (choć Monia miała ją w głębokim poważaniu) - nie działa klaksonik i pogubiły się zabawki - zawieszki ale melodyjki są :-)
- smoczki uspokajające do 36 mż - nieuzywane - rózne modele :-)

zainteresowanych zapraszam na PW ;-) :-) :tak:

edit: i wózek mam - taki o: http://www.alewozki.pl/product_info...reams?osCsid=2cf5481ee5309ff42c0ee1fab62c84c4
w kolorze beżowym :-)

Ostatnia edycja:
Ja mam do sprzedania:

- kojec Baby Design Play
- taki statyw (zapomniałam jak to się zwie :D) przy którym dziecko moze siedziec lub lezec i się bawic z Fisher Price
- karuzele Fisher Price

i pewnie jeszcze cos sie znajdzie.

reklama
Do góry