Dziewczyny, szukam dobrej odzywki i maski do włosów puszących i elektryzujących się. Czegoś ,co naprawdę zadziała. Nie chodzi mi o kosmetyki drogeryjne, bo chyba już wszystko przerabiałam... Chciałabym aby włosy nabrały blasku i wygladały zdrowo
reklama
mamaGabisi
Fanka BB :)
Cześć, zimą też mam problem z elektryzowaniem i u mnie i u Gabrysi. Dużo nosi się golfów, czapek , szalików, w tym sporo materiałów sztucznych - jak choćby mięciutkie czapki z akrylu, noszą się się super, ale jednak wpływają na elektryzowanie... Od jakiegoś czasu używam kosmetyków amazon keratin zawierających m.in. keratynę i teraz do podstawowego zestawu szampon, odzywka dodałam serum kokosowe, które nakładasz przy suszeniu włosów. Kilka kropel na moje włosy do ramion kilkanaście na Gabrysi sięgające do pasa i mam wrazenie, że jest naprawdę lepiej. W formule to trochę jak olejek, ale nie zostawia tłustowej powłoki, przynajmniej w takim dawkowaniu.
No właśnie denerwuje mnie taka tłusta konsystencja olejków. Zerkne na to serum. Uzywa sie go do kazdego mycia? Nie obciaza włosów?Cześć, zimą też mam problem z elektryzowaniem i u mnie i u Gabrysi. Dużo nosi się golfów, czapek , szalików, w tym sporo materiałów sztucznych - jak choćby mięciutkie czapki z akrylu, noszą się się super, ale jednak wpływają na elektryzowanie... Od jakiegoś czasu używam kosmetyków amazon keratin zawierających m.in. keratynę i teraz do podstawowego zestawu szampon, odzywka dodałam serum kokosowe, które nakładasz przy suszeniu włosów. Kilka kropel na moje włosy do ramion kilkanaście na Gabrysi sięgające do pasa i mam wrazenie, że jest naprawdę lepiej. W formule to trochę jak olejek, ale nie zostawia tłustowej powłoki, przynajmniej w takim dawkowaniu.
amsterdam
Zaciekawiona BB
Świetna jest różowa seria Bubblegum z Amazon keratin. Bardzo fajnie nawilża, a dzięki kolagenowi i olejkom włosy w ogóle się nie puszą i nie elektryzują. Mi poleciła to fryzjerka i to był strzał w dziesiątkę A jak pięknie pachnie! Jeszcze warte wypróbowania jest serum z olejkiem arganowym tej samej firmy. Nigdy po żadnym serum włosy nie błyszczały mi się tak ładnie jak po tymDziewczyny, szukam dobrej odzywki i maski do włosów puszących i elektryzujących się. Czegoś ,co naprawdę zadziała. Nie chodzi mi o kosmetyki drogeryjne, bo chyba już wszystko przerabiałam... Chciałabym aby włosy nabrały blasku i wygladały zdrowo
to juz kolejna osoba , ktora zachwala serum tej firmy chyba sie skuszęŚwietna jest różowa seria Bubblegum z Amazon keratin. Bardzo fajnie nawilża, a dzięki kolagenowi i olejkom włosy w ogóle się nie puszą i nie elektryzują. Mi poleciła to fryzjerka i to był strzał w dziesiątkę A jak pięknie pachnie! Jeszcze warte wypróbowania jest serum z olejkiem arganowym tej samej firmy. Nigdy po żadnym serum włosy nie błyszczały mi się tak ładnie jak po tym
amsterdam
Zaciekawiona BB
No ja już namówiłam na nie moją siostrę, mamę i przyjaciółkę. Jest warte grzechuto juz kolejna osoba , ktora zachwala serum tej firmy chyba sie skuszę
A masz jakiś fajny produkt do polecenia, do stylizacji włosów? Żeby wyprostował włosy przy suszeniu?No ja już namówiłam na nie moją siostrę, mamę i przyjaciółkę. Jest warte grzechu
amsterdam
Zaciekawiona BB
No mega jest spray prostujący Protein + Caviar (Amazon keratin). Po tym sprayu włosy są w zasadzie tak proste jak po keratynowym prostowaniu Oczywiście najlepszy efekt uzyskasz, jak faktycznie jesteś po zabiegu, ale serio ten spray jest tak dobry, że nawet jak nie robiłaś keratyny to efekt będzie wowA masz jakiś fajny produkt do polecenia, do stylizacji włosów? Żeby wyprostował włosy przy suszeniu?
reklama
amsterdam
Zaciekawiona BB
A robiłaś kiedyś keratynowe prostowanie w ogóle?A masz jakiś fajny produkt do polecenia, do stylizacji włosów? Żeby wyprostował włosy przy suszeniu?