reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odstawienie luteiny pomocy!

Za 2 tygodnie będzie. Jednak moj lekarz niefajnie podchodzi do tematu. Nie jest za podtrzymywaniem ciąży, mówi że to selekcja naturalna i nie przepisuje progesteronu. Muszę go zmienic. Nie ukrywam że mega się boje odstawić.. a czy ten progesteron nie jest szkodliwy? Czy źle nie wpływa na dziecko? Czy mi nie zagraża zakrzepica ani nic? To mnie stresuje. 😔❤️

reklama
Ja brałam do 14 tc, nic się nie stało, to nie zaszkodzi ,a wręcz pomoże, idź na bete i prgesteron tez zbadaj, ja brałam właśnie po to żeby nie doszło do kolejnego poronienia , a przeciw zakrzepom to teraz bierze się acard

Za 2 tygodnie będzie. Jednak moj lekarz niefajnie podchodzi do tematu. Nie jest za podtrzymywaniem ciąży, mówi że to selekcja naturalna i nie przepisuje progesteronu. Muszę go zmienic. Nie ukrywam że mega się boje odstawić.. a czy ten progesteron nie jest szkodliwy? Czy źle nie wpływa na dziecko? Czy mi nie zagraża zakrzepica ani nic? To mnie stresuje. 😔
Progesteron odzywia twoje dziecko,jest w tej chwili najwazniejszy.

reklama
Jedna tabletka na pewno nie bedzie mieć żadnego wpływu, ale ja bym brała dalej. Ja do 13 tygodnia brałam 3x100mg :p
Luteina to naturalny progesteron i nie zaszkodzi.
Ale dziwne to podejście lekarza, ja bym od razu zmieniła 😳😳

Do góry