hehe na czerwiec na 100-we sie nie załapie- musiałabym być wiatropylna, albo zrobic skok w bok..a w zaiazku z tym , ze chciałabym ur w miesiacach marzec-czerwiec..wiec bedzie juz chyba 2009 rok..chyba, ze zaliczymy wpadeczkę..
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No ja tez na ten termin sie szykuje...chciaz u mnie to na zasadzie choragiewki na wietrze...Raz chce za tydzien juz nie...
u nas zostal cycus ranny i poki nie ide do pracy to sobie bedzie bo dzieki niemu Mati czasem zasnie jeszce a jak nie zasnie to przynajmniej chwile dluzej mozemy sobie polezac w lozku i jest fajnie)
Baska u mnie tez test olokowy tak wypada, pewnie jakby byly dwa olowki to tez by zostaly buuuuu
u nas drugi bejbik NIEEEE
a Wam zycze owocnych starn)
Baska u mnie tez test olokowy tak wypada, pewnie jakby byly dwa olowki to tez by zostaly buuuuu
u nas drugi bejbik NIEEEE
a Wam zycze owocnych starn)
a u nas cycucha nie od 7 wrzesnia - równiutkie 15 miesiecy..wczoraj podniosłam bluzkę i mówie do Zdzisi mojej am am choc na cysia..no to podeszła pocałowała go..robiać taki dziubek i odgłos mmmmmmmmmm potem nastawiła pyszczka bym ja pocałowała..Powtorzyła tak z 3 razy i nawiała..a jak ja złapałam i tak przytulałam w łoziu i móiwe choc na cysia..to odsuwała sie i mówiła ne..no wiec ewidentnie tak jak sobie postanowiłam i moje dziecko zaakceptowało..z dnia na dzien cyś poszedł w niepamieć..
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Zobacz Dorcia jaka masz zdolna bestie:-)
A moja to lubi...wciskac mi sutki Jak tylko zobaczy ze sie przebieram przylatuje i gramoli mi sie do piersi po czym chwata za sutka a za chwile go mi z pelna moca wciska!!!!A jak chowie i mowie nie bo boli to szarpie mi za stanik i nie daje za wygrana...Adam to sie boi bez koszulki w jej obecnosci polozyc
A moja to lubi...wciskac mi sutki Jak tylko zobaczy ze sie przebieram przylatuje i gramoli mi sie do piersi po czym chwata za sutka a za chwile go mi z pelna moca wciska!!!!A jak chowie i mowie nie bo boli to szarpie mi za stanik i nie daje za wygrana...Adam to sie boi bez koszulki w jej obecnosci polozyc
reklama
Podziel się: