reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odstawiamy od cycusia

hehe na czerwiec na 100-we sie nie załapie- musiałabym być wiatropylna, albo zrobic skok w bok:-D:-D:-D:-D:-D..a w zaiazku z tym , ze chciałabym ur w miesiacach marzec-czerwiec..wiec bedzie juz chyba 2009 rok:eek:..chyba, ze zaliczymy wpadeczkę..:elvis:

reklama
O - co do miesięcy to ja mam dokładnie takie same preferencje, no chyba że życie je troche zweryfikuje - wiadomo, różnie bywa :)

Patrycha - u mnie jest dokładnie tak samo - tu chce..juz już teraz..a za chwilę - a poco -? - w głowie mi sie wlącza:/...ale jak sobie cos postanowię ..to raczej sie tego trzymam;-)

u nas zostal cycus ranny i poki nie ide do pracy to sobie bedzie bo dzieki niemu Mati czasem zasnie jeszce a jak nie zasnie to przynajmniej chwile dluzej mozemy sobie polezac w lozku i jest fajnie:))
Baska u mnie tez test olokowy tak wypada, pewnie jakby byly dwa olowki to tez by zostaly buuuuu

u nas drugi bejbik NIEEEE

a Wam zycze owocnych starn:))

a u nas cycucha nie od 7 wrzesnia - równiutkie 15 miesiecy..wczoraj podniosłam bluzkę i mówie do Zdzisi mojej am am choc na cysia..no to podeszła pocałowała go..robiać taki dziubek i odgłos mmmmmmmmmm potem nastawiła pyszczka bym ja pocałowała..Powtorzyła tak z 3 razy i nawiała..a jak ja złapałam i tak przytulałam w łoziu i móiwe choc na cysia..to odsuwała sie i mówiła ne..no wiec ewidentnie tak jak sobie postanowiłam i moje dziecko zaakceptowało..z dnia na dzien cyś poszedł w niepamieć..:happy:

Zobacz Dorcia jaka masz zdolna bestie:-)

A moja to lubi...wciskac mi sutki:szok::shocked2: Jak tylko zobaczy ze sie przebieram przylatuje i gramoli mi sie do piersi po czym chwata za sutka a za chwile go mi z pelna moca wciska!!!!A jak chowie i mowie nie bo boli to szarpie mi za stanik i nie daje za wygrana...Adam to sie boi bez koszulki w jej obecnosci polozyc:-D

haha - ta nasza Noemi i jej głowa pełna pomysłów:-D
moja to nie wciska..tylko raczej je szczypie i ciagnie:laugh2:

reklama
Do góry