reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odparzenie na szyi dziecka ?

Razer69gaming

Fanka BB :)
Moja córka dostała małej plamki na szyi. Początkowo uznałam że to od guzika w sukience który ją obtarl, jednak powiększyła się i wygląda raz blado raz czerwono. Czy ktoś miał doczynienia z takim czymś, zobaczcie zdjęcie. Zauważyłam podobaną na nodze. Proszę o poradę.

Załączniki

• IMG_20180825_112932.jpg
    IMG_20180825_112932.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 3 212
reklama
No nie wiem mi to wyglądają na jakaś zmianę skórną, zwłaszcza jak na nóżce tez ma. Spróbuj dwa trzy dni posmarować emolientem albo maścią witaminową a jak nie pomoże to do lekarza

a nie podraznil sobie skory sliniakiem, moj czasem ciagnie za sliniak i drapie sie rzepem
jesli to cos na wzor odporzenia to zwykla maka ziemniaczana lub sudokrem

Ja miałam coś takiego na szyji byłam u dermatologa i coś to było nie groźnego:)
Wyglądało dokładnie jak to, znikło od masci od dermatologa;) byłam mała wtedy ale pamiętam że bolalo bo pobierali próbke do badań:)

Mi to wygląda na grzybicę (częste u dzieci, nie groźne) ewentualnie łzs. Nie wiem w jakim miejscu na nodze jest tą zmianą, myślę, że lokalizacja na nodze by dużo podpowiedziała.

reklama
Ja mialam tez takie plamy czerwone wedrujace z nogi wyzej ;) to byla luszczyca ;) u mnie to genetycznie dostalismy z bratem w trzecim pokoleniu po babci ,tyle ze mnie to swedzialo.. u mnie samo zniknelo,brat stosowal jakas masc od dermatologa ;)

Do góry