Kamilka_21
Fanka BB :)
My używamy pampersy ;D Raz kupiliśmy hagisy i nam dzidzie przelało w nocy Do pampersów juz sie przyzwyczaiłam a innych typu tesco czy cos w tym stylu nie próbowałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bociania Łąka pisze:jejku, u nas takie odparzenia, że ja juz płaczę razem z nim... mamy juz krosteczki, więc używamy clotrimazolu, do tego sypiemy mąką ziemniaczaną, linomag, sudocrem. mi doktór powiedziała żebym dalej stosowała chusteczki, ale po "konsultacji" z forum BB - rezygnuje! jutrzejsza kąpiel odbędzie się z rumiankiem. i wiecej wietrzenia!
najgorsze w tym wszystkim jest to, że cały czas ida kupy - raz rzadkie, raz twardsze. po zjedzeniu czegokolwiek, bądź nie... zwalam to na zabki - cztery górne idą na raz. jak sytuacja będzie sie przedłużać, ide do lekarza.
dzieki kobitki